שאלות בקשר לים המלח

שאלות בקשר לים המלח

פעם ראשונה שאני שוקל לנסות את האופציה הזאת. אני סובל מפסוריזיס בדרגה קלה-בינונית. כרגע אני לא עובד אז אני יכול ללכת לים המלח בחודש ספטמבר. יש לי מס' שאלות: 1. כמה זמן צריך להיות בים המלח? 2. האם יש קבוצות מאורגנות שנוסעות לשם? אין לי מושג מה אני אמור לעשות שם. 3. האם צריך לפנות לרופא עור בקשר לזה? תודה!

קוביd1

New member
שלום למשורר

חודש ספטמבר הוא חודש החגים והמחירים בשמיים יש תוספות לכל חג לכל ערב חג לכל חול המועד. גם בתי המלון מפוצצים באנשים השירות גרוע ,והבלגאן גדול. מה שאני מציע לרדת אחרי החגים בתחילת חודש אוקטובר. הטיפול המינימלי בים המלח שבוועיים כדי לראות תוצאות. אתה צריך ללכת לרופא עור מחוזי או רופא עור שיש לו את המורשאות לשלוח אותך לים המלח כדי שקופות החולים ישתתפו בריפוי בים המלח ההחזר הוא 70% מהשהייה עד לגג של 230 שקל ליום מינימום שהייה כדי לקבל החזר הוא 10 ימים בכללית ובמכבי בלאומית אני לא מעודכןן האגודה מורידה קבוצות לים המלח אתה צריך להירשם לאגודה ,תבדוק באגודה האם יש עוד אפשרות להירשם לירידה לים המלח במידה ורופא העור לא יאשר לך תצטרך לממן את כל השהות מכיסך תגיע לים המלח תפגוש את החולים שיסבירו לך מה לעשות איך להתנהג בקטע הזה תסיר דאגה מליבך הרבה בריאות קובי

קובי d1

New member
שבוע בים המלח

שבועיים המון זמן בחייך.. .אני יורד בחודש מאי ל3 שבועות ובאוקטובר לשבועיים ,מחלה שהריפוי שלה בתנאי בית מלון. במידה ותקבל אישור מרופא מחוזי לא תקבל החזר באם תשהה פחות מ 10 ימים ,קח את זה בחשבון. קובי

למעלה