שאלות בקשר לנעלי אלינור ביפו

שאלות בקשר לנעלי אלינור ביפו

אתי@ אמרה שהם עושים נעליים מהבד של השימלה: האם היית צריכה להביא את הבד, או שיש להם שם מיבחר בדים? צריך ללכת לשם בפעם הראשונה עם הבד של השימלה, או שהם מבקשים אותו אחר כך? איך עובדת הפרוצדורה? אם לא רוצים נעליים מהבד של השימלה, איזה אופציות אחרות יש להם? כמה זמן לוקח להזמין ולקבל את הנעליים? יש טלפון למישהו? תודה מראש על כל האינפורמציה.

אתי@

New member
שאלות קשות ../images/Emo8.gif

הנה הטלפון
03-6831958 לוקח בערך שבועיים מהרגע שהזמנת עד שהנעליים מוכנות. מבחינת אופציות - ראיתי שם רק נעלי עור, אבל נראה לי שיש גם בד, כי לי הם הראו בד בצבע זהב שהם יכולים לעשות לי ממנו נעליים (העדפתי עור בצבע שמפניה).

1. הם עושים מבדים.

2. הרבה פעמים הזמנתי שם נעליים בשבילי מבד. כאחת שאיננה מסוגלת לדחות סיפוקים הצלחתי גם לקבל הזמנה תוך יומיים. 3. הרבה פעמים הם מעודכנים לגבי בדים שיש בשווקים(מאיפה שלא תסתכלו על זה זה הכל עניין של אופנה..) וניתן למצוא אצליהם דוגמאות וחתיכות בדים. 4. אם לא מסתדרים אצלו תמיד יש את מנגו ממש מול אבולעפיה. יקר יותר אבל זריזים מאוד באספקה. יאללה בהצלחה.

תודה אתי X שתיים. האמת שאני

לא לחוצה בזמנים עדיין - ביום שיש זה יהיה בדיוק חודש לפני החתונה אז נראה לי שיש מספיק זמן. אני מעדיפה לא להביא את הבד של השימלה אם יש אופציה. אני אתקשר אליהם עוד מעט ואז אדווח. שוב תודה.

למעלה