שאלות בקשר לנרות הופי

HollyGolightly

New member
שאלות בקשר לנרות הופי

שלום רב, אני סובלת מאוזניים סתומות ושוקלת טיפול בנרות הופי. בעבר עשיתי טיפול בנרות הופי לפתיחת סתימות. הטיפול היה נעים מאד, אבל למרות שהמטפלת אמרה שהתעלות נפתחו הן נשארו סגורות. אמרתי לה שאני בוודאות יודעת שהן עדיין סגורות. תשובתה היתה שעל פי העשן/חוסר עשן (לא ממש זוכרת) סימן שהן פתוחות. הן היו סגורות. (היא השתמשה בשני נרות לכל אוזן). בסופו של דבר הסתימה נפתחה בטיפול הקצר והמאד לא נעים שעושים בקופת חולים. עכשיו, שנה וחצי אחרי, שוב אוזני סתומות ואני מרגישה לחץ בסינוסים ומעוניינת לעבור טיפול בנרות הופי, רק רוצה לדעת אם למטפלים בנרות הופי אכן יש אפשרות לדעת אם התעלות נפתחו (בצפייה עם מכשיר לתוך האוזן כמו רופאים או אחיות), או רק לשער שהן נפתחו. בתודה

ינוקא1

New member
הנרות הללו לא פותחים יותר מידי

וכמובן אין למטפלת אפשרות לדעת. כדאי לקרוא את המאמר המצ"ב.

HollyGolightly

New member
תודה, אבל הקישור לא נפתח

האם תוכל לצרף שוב קישור? משום שבדף שנפתח לי כתוב The website declined to show this webpage זה שאת הסתימה באוזניים הנרות לא פתחו זה ברור. למרות זאת הרגשתי הקלה גדולה בראש באזור הסינוסים. כנראה שכמות הנוזלים שנשאבה משם היתה משמעותית. ושוב - אשמח מאד לקרוא את שכתוב בקישור.

HollyGolightly

New member
ועוד שאלה

האם ידועים לך טיפולים שאכן פותחים את הסתימות ואינם הטיפולים האגרסיבים של קופ"ח? בקופ"ח הרופא מכניס אויר באמצעות מכשיר לתעלת האוזן וזה כואב מאד. אם מבקשים יש רופאים שמוכנים לעשות טיפול של שטיפה במים מזוקקים. אבל גם כאן ההחדרה היא אגרסיבית וכואבת. (איפושהו במחצית השניה של שנות השבעים עברתי טיפול של שטיפה לפתיחת האוזניים. הטיפול היה ארוך ועדין ונעים ופתח נפלא. אבל כבר שנים שהם לא עושים את זה. (ואת הטיפול בצעה אז אחות. לא הרופא).

HollyGolightly

New member
הקישור נפתח

למרבה ההפתעה עכשיו הקישור ששלחת נפתח אצלי. תודה רבה על המידע שבו.

נרות הופי

היי, הטיפול בנרות הופי שנוי במחלוקת גם בקרב המטפלים ברפואה סינית. יש מצבים שזה עוזר ויש מצבים שלא. אני יודעת לומר לך שיש פעמים שזה יכול להיות רק חלק מטיפול ולא טיפול בפני עצמו. ולכן אני ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית, שיוכל לעזור לך עם המצב, בעיקר כאשר מדובר כנראה על מצב שחוזר על עצמו. באמצעות דיקור וצמחי מרפא, ואם המטפל יבחר לשלב גם נרות הופי, יהיה אפשר לטפל במצב בצורה טובה יותר. אם תרצי המלצות, אנא כתבי את מיקומך, ובמסרים פרטיים יפנו אותך למטפלים שונים. תרגישי טוב, יעל

HollyGolightly

New member
תודה רבה

אשמח לדעת על מטפלות באזור שבין כפר סבא לנתניה (כולל כפר סבא ונתניה).

ינוקא1

New member
סליחה על האיחור , מצטרף לתשובה של

יעל. דבר שני : יכולות להיות גם כמה סיבות להצטברות של נוזלים באוזן. לפעמים ממה שאני רואה זה קשור לצוואר - וכדאי לעשות תרגילי תנועה של הצוואר באופן קבוע - סיבובים איטיים (חשוב שיהיו איטיים !) כנ"ל תנועות איטיות של "כן" כנ"ל תנועות איטיות של "לא" ועוד ועוד.

HollyGolightly

New member
תודה

במקרה שלי זה גם עניין של תעלות שמע צרות במיוחד. כך שכל טיפת מים שנכנסת (נגיד בזמן חפיפת שיער) makes a big difference. בנוסף הייתי מאד מצוננת. כך ששני הדברים ביחד חברו לסתימות ולחץ.

למעלה