שאלות בקשר לעונה הרביעית..

Nich92

New member
שאלות בקשר לעונה הרביעית..

אממ.. התחלתי לראות את העונה הרביעית במחשב ורציתי לדעת משו. העונה הרביעית משודרת באמריקה עכשיו? כמה פרקים יש לה? תודדה ^^

riktal

New member
אז ככה:

בעונה הרביעית (כמו בכל עונה) יש 16 פרקים. עד עכשיו שודרו 9 פרקים וכרגע הסידרה בהפסקה עד ינואר, אז היא תחזור עם שבעת הפרקים הנוספים (דבר שגרתי ביותר - הם עושים את זה כל עונה ולמעשה כך זה בסדרה שמשודרת ב-USA NETWORK, הרשת שמשדרת את סייק). בדרך כלל יש פרק חג מולד בחודש דצמבר, אבל השנה, בגלל שבחצי הראשון היו 9 פרקים ולא 8 כמו תמיד, אין פרק חג מולד
אבל בגלל שהפרק ה-9 הוא הפרק הכי טוב שלהם עד היום והכי אהוב עלי, אני סולחת להם על זה וסופרת את הימים עד ינואר 2010!

Nich92

New member
וואי סיימתי עכשיו לראות את פרק 9 חח

איזה פרק מעולה! אני חושבת שהסדרה הזו פשוט גאונית 00 את יודעת במקרה מתי בינואר הם חוזרים לשדר? שאני ידע מתי לחפש את הפרקים חחחח

riktal

New member
פרק 9 הוא הפרק הכי טוב שלהם אי פעם!!!

דרך אגב - הפרק של סיום עונה 3 "ערב עם מר יאנג" סלל את הדרך לפרק הזה. כשהם ראו את התגובות לפרק של מר יאנג, הם הבינו שהם יכולים ללכת הרבה יותר רחוק עם הרעיונות הללו וכך נולד "נורה בחשכה". אני רק יכולה לדמיין על מה הם יחשבו לעונה ה-5 אחרי שהם ראו את התגובות שלנו (בפורום הרישמי) ל-"נורה בחשכה"
בקשר להמשך העונה - הם עוד לא פרסמו את התאריך המדויק. הפרומו באתר רק אומרת ינואר, בלי תאריך מדויק. אני מניחה שכשנתקרב לינואר, הם יפרסמו את התאריך המדויק (ואני מבטיחה לעדכן מיד את הפורום
).

Nich92

New member
וואי איזה מתח :O + סוג של ספוילר חח

אני מתה לראות עוד פרק חחח זה הקדחת הזו שרואים משו מעולה ואז רוצים עוד ועוד ממנו חחח זה באמת היה גאוני לגרום לצוות לעבוד בלי שון ולהגיע למסקנות בלי שון אבל מסתבר שאי אפשר לעבוד בלי שיהיה ספנסר כלשהו בצוות חחחח

riktal

New member
הבעיה העיקרית עם זה היא ../images/Emo58.gif

שזה לא פרק רגיל. דיברנו על זה בפורום הרישמי - שהם לא יתנו לנו עוד הרבה פרקים כאלה כי אלה לא הפרקים הרגילים. הבעיה העיקרית עם פרק שכזה היא שאחרי שרואים אותו נורא קשה לחזור לראות פרקים "רגילים" של הסידרה, עם כל השטויות הרגילות. ובקשר לכך שצריך ספנסר בחבורה - הרי זה ברור! איך לאסי אומר להנרי: "זה כמו לעבוד עם שון" - אחרי הכל שון למד את הכל מהנרי (אבל קרע אותי מצחוק כששון התעצבן כשלאסי אמר שהוא ואביו זה אותו הדבר).

Nich92

New member
תכלס:S + אולי ../images/Emo58.gif

חחחח וואי הקטע הזה הרג אותי מצחוק XD זה היה מעולה שכל מה ששון למד מאבא שלו (והראו את זה במהלך הפרק , שהוא מלמד אותו) אשכרה היה שימושי.. שמתי לב שבפרקים האחרונים זה קורה הרבה. בעונה השלישית לא מצאתי הרבה קשר בין הזכרון הזה לפרק עצמו.

riktal

New member
מכל הבחינות זה פרק מיוחד ../images/Emo58.gif

שנעשו בו דברים שלא נעשו בפרקים אחרים. לדוגמא - העובדה שבפרק הזה יש יותר פלשבקים כדי להסביר איך שון יודע לעשות כל דבר - זה מיוחד. בעונה השלישית יש הרבה פרקים שליאם ג'יימס (שון הצעיר) בכלל לא מופיע בהם (הקטעים צולמו, אבל נשארו מחוץ לעריכה הסופית), לעומת העונה שבכל פרק יש פלשבק ובפרק הספציפי הזה יש הרבה מאוד פלשבקים. בדרך כלל הפלשבקים עצמם לא קשורים לפרק, אלא הם דרך להראות איך הנרי תמיד שלט בשון ותמיד ידע איזה שטות הוא הולך לעשות ותמיד תפס אותו. פה זה נועד להראות שהנרי גם הכין את שון למקרים מסוימים כמו בפרק הזה, ולא סתם לימד אותו לזכור כמה כובעים יש בחדר.

למעלה