שאלות בקשר לקבלה לרפו"ש

olgazi

New member
שאלות בקשר לקבלה לרפו"ש

שלום לכם! יש לי שאלה אם בקומבינציית ציונים מסויימת במחשבון של האוניברסיטה העברית רשום קבלה לרפו"ש (בהנחה שהקבלה גבולית). זה אומר שהם חייבים להזמין לרעיון או שהם יכולים למשוך אותי עד ספטמבר ובסוף אפילו לא לזמן אותי לרעיון (אני פשוט שוקלת כמה אני צריכה לשפר) ועוד משהו קראתי פה בפורום לגבי מבחנים מנואלים אם מישהו יוכל לפרט אני אשמח!

לביא א

New member
היי

לכאורה, אם כתוב לך במחשבון האוניברסיטה "קבלה", זה אומר מן הסתם שעברת את רף הקבלה העליון ואם זו הייתה פקולטה נורמלית מיד היית יכולה להירשם ולהתחיל את הלימודים. ברפו"ש הסטטוס אמור להשתנות ל"בטיפול" וכן, את צריכה לקבל ראיון, מנואלי, או כל דבר אחר שימציאו. הסתייגות אחת קטנה, היא שקראתי פה בפורום על מישהו שהיה ממש גבולי מעל הרף העליון ובגלל זה "מרחו" אותו עד עכשיו. בכל אופן, מבחינת הפקולטה המהלך הזה הוא בסדר (למרות שלא הוגן), והם גם מציינים כי הם מזמנים לפי "מדרג המועמדים" לגבי המבחן המנואלי: מדובר במשהו חדש שהתחיל רק השנה. אם בשנים קודמות, מועמד היה יכול להתקבל על סמך השאלון שמילא, או הראיון, השנה הוסיפו שלב (שמתקיים יחד עם השאלון) ובו נבחנים במעין סימולציית מחשב. בפועל, מדובר על לשבת בעמדה של רופא שיניים במרפאות הפקולטה מול מחשב ועכבר מאוד מיושן ולא כ"כ נוח. התוכנה עצמה היא מעין פלוס עבה עם מסגרת כפולה בעובי שי 2-3 מילימטרים בערך. מה שאת צריכה לעשות הוא לגרור עם העכבר נקודה קטנה בין הדפנות האלה ולעשות ככה שתי הקפות עם מינימום התנגשויות. כצ'ופר, מידי פעם מבזיקים לך תרגילים פשוטים בחשבון ואת צריכה לפתור אותם תוך כדי. את נמדדת לפי כמות ההתנגשויות עם הדפנות, עקומת ההשתפרות ואני מניח שגם תרגילי החשבון. הקשר בין זה לעבודת רופא שיניים נסתר גם מעיני

epsilon1

New member
מה

הרופא שיניים שלך אף פעם לא חישב כמה זה 45+37 באמצע סתימה?

olgazi

New member
תודה

אני חייבת לציין שלא כך דמיינתי את המבחן הזה.

למעלה