שאלות בקשר לרכישת נגן

cleowanten

New member
שאלות בקשר לרכישת נגן

היכן קנית את הנגן שלך? בחנות אלקטרוניקה או באינטרנט? במידה ובחנות, איזו אחת? האם אתה מרוצה מהאחריות שקיבלת? במידה ומאתר אינרטנט, איזה? האם אתה מרוצה מהשירות והאחריות? תודה רבה:)

יאיר B

New member
זאת שאלה כללית לכלל באי הפורום (מעין סקר)

או שהיא מופנית למישהו ספציפי וקרה משהו עם השרשור שלה?

cleowanten

New member
לא סקר, אבל

גם לא קשורה להודעה אחרת. אני פשוט רוצה לשמוע חוות דעת איפה כדאי לקנות,אם לא מומלץ באינטרנט וכם כן באיזה אתרים. בדיקה לפני רכישה..

יאיר B

New member
בסדר. אני אכתוב כמה תשובות

1. היכן קנית את הנגן שלך? בחנות אלקטרוניקה או באינטרנט? אני לא קונה שום דבר ברשת, אני קצת פרנואיד בעניין. מרבית הנגנים שלי נרכשו דרך באג (הם היבואנים של איאודיו, איריבר) בחנויות הרשת. חלק נוסף באופיס דיפו. 2. במידה ובחנות, איזו אחת? האם אתה מרוצה מהאחריות שקיבלת? כאמור אופיס דיפו ובאג - סניפים באזור חיפה (שם אני גר). עוד לא יצא לי לממש את האחריות על נגן מסויים (הנגנים שנהרסו, נהרסו באשמתי בעיקר ולכן אין טעם להפעיל את האחריות, מה גם שהיא פגת תוקף). אני שומר על הנגנים "בצמר גפן" וקונה רק נגנים מחברות טובות, כך שהסיכוי לפגיעה הוא קטן. השירות בחנויות הללו לא רע בכלל, לפחות לפני הקנייה. כאמור אין לי יסיון עם שירות אחרי הקנייה.

cleowanten

New member
תודה רבה!

תודה רבה!אשמח לעוד חוות דעת והתנסויות מאחרים. נכנסתי לאתרים של באג ואופיס דיפו, אך באף אחד לא מצאתי את הנגן ששמתי עליו את העין - iriver e100 ששמעתי עליו אחלה ביקורות. יכול להיות שיש להם נגנים שלא נמצאים באתר?

cleowanten

New member
שוב תודה:)

לכל העוזרים כאן, תודה רבה עזרתם לי מאוד! עדיין אשמח לשמוע על איך קניתם את המכשיר שלכם (השאלה המקורית), ואם אתם כבר פה האם יש לכם דעה שלילית על המכשיר הזה ?(iriver e100) :)

אני קונה דרך באג,

והיו לי כמה ניסיונות עם מימוש אחריות. הם היו אחלה, שלחו למעבדה ואחרי כמה ימים החזירו תשובה. בפעם הראשונה נשבר מסך והייתי צריכה לשלם בפעם השנייה היה איזה פאק בנגן והוא הוחלף למכשיר חדש בחינם. אין לי ניסיון עם E100 בכל אופן. בהצלחה
.

One Echoe

New member
קניתי מבאג.

השירות שלהם בעיניי גרוע. הנגן מחזיק לי בקושי 30 שעות (בלחץ! אולי 22-25 שעות), לקחתי להם אותו פעמיים, הם החזירו אותו בלי לעשות איתו כלום. תמיד מפנים אותי לשירות לקוחות ואומרים שלא יכולים לעשות כלום.

sha na na revol

New member
אז רגע,

אם גם שלי לא מחזיק 52 שעות, אין טעם לשלוח אותו לתיקון
זה חשוב

or121210

New member
זה 52 שעות מוזיקה בתנאי מעבדה

כמה פחות הא מחזיק? (מדובר על מוזיקה)

sha na na revol

New member
ניסיתי משהו כמו 24

אני לא סגור על זה שהבטרייה הייתה מלאה עד הסוף, ועדיין. זה החזיק לי משהו כמו בין 24 ל30 שעות.

One Echoe

New member
בוא נגיד

שאף אחד לא מצפה שהוא יחזיק 52 שעות. אם אתה שומע רק מוזיקה (לא צופה בתמונות, שומע רדיו, מקליט או רואה וידאו) אז הוא אמור להחזיק 40-42 שעות. בפועל הוא מחזיק 30-35, ופחות, לפי עדויות של כמה מחברי הפורום. אין לך מה לנסות לקחת אותו למעבדה לדעתי. הם ממש לא יראו את זה כבעיה עם המוצר, שוב לדעתי ומהניסיון שלי.

or121210

New member
גם אני קונה דרך באג

המוכרים שם מביני עניין, החנות לא יקרה, ואחריות טובה. פעם הזמנתי רמקולים ניידים באינטרנט והם היו אמורים לבוא לחנות לאחר מקסימום 7 ימים אחרי ההזמנה, והם באו 10 ימים אחרי. את הנגן שלי מתוקן קיבלתי אחרי פחות משבוע. מה גם, שהם היבאנים הרשמיים של COWON

One Echoe

New member
לגבי שירות זה עניין של ניסיון

אבל חנות לא יקרה? איפה אתה חי?

One Echoe

New member
ממ

אופיס דיפו ובאג בעלות כמעט אותן המחירים. בדקתי. אי-אפשר להגיד על באג שהיא חנות לא יקרה. חנות לא יקרה היא אייבורי, KSP. לא באג...

למעלה