שאלות בקשר לשרית לכם !

Music4Life

New member
שאלות בקשר לשרית לכם !

לפחות בפורום הזה אני יכולה לשאול כמה שאלות סתם לכיף... אז אם בא לכם.. חוץ מזה לא הרבה קורה פה בזמן האחרון, אז זאת התרומה שלי לפורום
1) אם הייתם יכולים לכתוב שיר אחד מתוך השירים שיש לשרית, באיזה הייתם בוחרים? 2) אם הייתם יכולים לדבר איתה פנים מול פנים, איזה נושא שיחה אתם חושבים שהייתם בוחרים? 3) מה הדבר הכי מדהים/מצחיק/נחמד שהיא אי פעם אמרה לכם? 4) אתם מתגעגעים לסגנון הישן/המזרחי שלה? 5) היות ושרית מלכת הנגינה על כלים, רציתי לשאול על איזה כלים אתה מנגנים? זהו! אין לי יותר שאלות...אם אתם מעונינים לשאול משהו את כולם, בכיף!

חן חמי

New member
הדבר הכי מצחיק שהיא אמרה לי

זה שהייתי חולה ודיברנו בטלפון אז היא אמרה לי שהיא שמה לב שהיא שומעת בקול שלי שאני מתחילה להבירא (ולא זה לא נכון חחח) חמודההה

Music4Life

New member
יפה לך חן...

אני עוד לא דברתי עם שרית בטלפון, ואני חושבת שזה בחיים לא יצא לי האמת...
אבל תגידי, איך זה לדבר איתה בטלפון (ואיך יצא לך לדבר איתה). האם היא כזאת נינוחה ואת מרגישה שאת מדברת וצוחקת כמו עם חברה? סתם מעניין אותי לדעת...כי זה נראה לי באמת מגניב לאללה.

חן ס

New member
בדיוק ניזכרתי שכשאני דיברתי איתה..

עם שריתו'ש בטלפון אז היא עושה לי שלום חן את יודעת מי מדברת אז אמרתי לה לא אז היא עושה לי זאת שרית חדד אז היתי בשוק ואמרתי לה מה פתאום שרית חדד כרגע בטלויזיה שתבינו איזה סתומה היתי... ראיתי קלטת בוידיאו ששרית הופיע אז אמרתי לה שהיא שם... ושריתו'ש שאלה איפה היא... אוייי היה כייף נוווו אני רוצה שוב... סתם עד היום צוחקים עלי בקשר לזה

חן חמי

New member
נינוחה?

בהתחלההההה היא עושה מיזה אמרתי לה חן אז היא עושה (בצעקה) שאני לא יענה לחן חמי המתוקה? חחחחחח הרגה אותי זה מצחיק היא בחורה מצחיקה פתאום הקול שלה עולה שהיא מתרגזת חחחח

Music4Life

New member
איזה מצחיקות אתן

אז אתן התקשרתן אליה? לפחות יש לכן מזל שהיא יודעת מי אתן...

חן חמי

New member
חסר לה ולא תדע

האמת שגם את זה שאלתי וגם פה היא צעקה שהיא רואה אותי כל 3-4 ימים איך היא יכולה לשכוח... מסכנה מרחמת עליה

מושיק20

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

1) הייתי בוחר ב'לראות את הכאב' כי זה בהחלט שיר שמבטא המון ולהיט חזק! 2) אם היתה לי אפשרות לשבת עם שרית לשיחת "ארבע עיניים" הייתי מדבר איתה על כל הקטע של הערצה והמעריצים מהי חושבת על כל זה באופן האישי... 3) יצא לי לראות אותה פנים מול פנים סה"כ 4 פעמים לכמה דקות בודדות והדבר שהכי זכור לי זה שהיא אמרה לי באחת הפעמים "זה אתה היית לפני שבועיים במשרד לא?". 4) ממש לא מתגעגע לסגנון הישן והמזרחי הכבד
השירים אומנם היו חמודים ומה שעבד בשירים היה הקול הענק של שרית, אבל אני מעדיף אותה שרה סגנון ישראלי ולדעתי גם, מהאלבום 'לעשות מה שבא לי' הקול שלה קיבל גוון ייחודי, מעניין ואלוהי, שמסוגל לרגש ולשמח כאחד
5) ניסיתי לנגן לפני חמש שנים בגיטרה אחרי כמה שבועות התייאשתי ואני עדיין מקוה שהצליח באיזשהוא שלב ללמוד גיטרה שנית. אגב... ניבה- את עוד לא ענית ל5 השאלות!!!

Music4Life

New member
צודק מושיק ואני כבר עונה לכם...

1) אואו למה אני שואלת כאלה שאלות קשות?????
OK, כמו שמושיק אמר, אני גם חושבת שאני הייתי בוחרת ב"לראות את הכאב" הוא אחד השירים הכי מדברים אליי ומרגשים אותי, והוא מדבר על המצב הכואב בארץ (אם אני לא טועה) וזה משהו שגם אני וגם כולם יכולים להתחבר אליו. שיר מקסים ומילים עוד יותר מקסימות! 2) כל נושא הערצה זה נושא שמטריד אותי ומעניין אותי כאחד. על זה מאד הייתי רוצה לדבר על שרית ולשמוע ממנה מה ההתיחסות שלה לגבי זה. 3) כולה פגשתי את הגברת 3 פעמים קצרות ככה שאני לא זוכרת משהו ספציפי שהיא אמרה לי. 4) ממש לא! אני לא מתגעגעת לסגנון הישן שלה, לא אוהבת את הסגנון הזה בכלל ואני באמת יותר מעדיפה את סוג השירים שהיא שרה כרגע - ישראליים וים-תיכוניים, זה יותר אני. 5) אני נגנתי כמה שנים על גיטרה (עם הפסקות) וכרגע אני מנגנת קצת על גיטרה לבד. לא נגנתי על שום כלי נגינה אחר מלבד זה. בנוסף, אני רצינית בקשר להתחיל ללמד לנגן על דרבוקה. שרית ממש היממה איתו עם התיפוף על הדרבוקה שלה והתאהבתי בכלי הזה שמיצר כזה צליל מקסים ! נראה לי שזהו... יומטוב, ניבה.

למעלה