שאלות בקשר ל-Creative Zen Touch

sok777

New member
שאלות בקשר ל-Creative Zen Touch

אהלן. קוראים לי סער ואני בן 14, לפני כחודשיים קניתי לי את מכשיר הקריאטיב, אבל יש לי כמה דברים שלא ברורים לי עליו. אני אשמח אם תוכלו לענות. 1. בתוכנה של קריאטיב מדיה סורס ישנה אפשרות לעשות מה שנקרא Smart Playlist, כשאני לוחץ על זה מופיעות לי כמה קטגוריות, כגון: NEW SONGS וכל מיני דברים כאלו, אבל בתוכם אין כלום. רציתי לדעת איך אני בדיוק מחלק את השירים לפלייליסט הללו.. אני חשבתי שה-Smart Playlist אמור לחלק את השירים לפי הקטגוריות לבד אבל אצלי הקטגוריות ריקות. אשמח אם תגידו לי איך משתמשים בPLAYLIST הזה. 2. חבר שלי קנה קריאטיב לפני כשנה, במחיר מבצע שבשקלים זה עלה לו בערך 900 שקל, והוא קנה זאת בארה"ב, נגן שכבר לא מוכרים, של 25 ג'יגה. הוא אמר לי שהוא קנה בנוסף אליו דיסק שעולה כ-20 דולר, ובו יש פלאג-אין של עברית לקריאטיב. חיפשתי באתר של קריאטיב ובכל מיני מקומות, ולא מצאתי, זה מוזר. לא יכול להיות שהפסיקו לייצר את זה. מישהו יודע משהו בקשר לזה? אולי יכול להיות שהפלאג-אין של העברית באייפוד יפעל לי על הZEN? 3.על הקופסה שאותה קיבלתי עם הקריאטיב כתוב את כל הדברים הכלולים במכשיר (features) ויש לי את הכל חוץ מדבר אחד. בסעיף האחרון כתוב שיש- Fm radio, voice and FM recording via optional wired remote control (available separately). אין לי רדיו, ואני לא מבין מה זה בדיוק. בקריאטיב עצמו יש לי קטגוריה של ROCORINGS אבל לפי מה שראיתי במדיה סורס זה רק הקלטות בתוך המחשב. מישהו מוכן להסביר לי מה זה? ולמה אין לי רדיו? 4. הדבר היחיד שמציק לי בקריאטיב, הוא שבניגוד לאייפוד, אין בו משחקים, ולפעמים בנסיעה, אתה רוצה קצת לעשות משהו עם הידיים חוץ מלהחזיק את המכשיר. אז רציתי לדעת האם מתוכנן לצאת לפלאג-אין/פאטצ' בוא יהיה משחקים? ואם כן, אם אני יוכל לשים את זה על המכשיר או שזה יבוא רק במכשירים מסויימים? 5. האם ניתן לעשות UPDATE לקריאטיב? בשביל דברים חדשים, אולי משחקים וכו'? והאם יש שידרוג של המדיה סורס לגרסה חדשה יותר?? תודה רבה לעונים. סער.

נדב8

New member
תשובה לשאלה הראשונה

התוכנה, מדיה סורס, היא למעשה מאוד פשוטה. אתה בוחר את כל השירים שאתה מעוניין להכניס אותם לפליי ליסט מסויים. לוחץ על אחד מהשירים האלה כל עוד הם מסומנים. ואז אתה עושה add to plalist ונותן שם לפליליסט הרצוי. נגיד ושחכת להוסיף שיר מסויים לפלייליסט שלך אתה לוחץ עליו לחצן ימני ולוץ על add to play list ואז יש לך שמה אפשרות לראות את הפלייליסט שהכנת ולהוסיף אותץו לאיזו מהן שאתה רוצה. בקשר לרדיו אני מנסה להבין להבין את הסעיף שרשמת, ולפי מה שכתוב באנגלית אתה צריך לקנות פלאג שמקנה לך את האפשרות של רדיו. אין משחקים לקריאטיב. לגבי העדכונים, אתה יכול להכנס לאתר של קריאטיב ולעדכן אותו תעקוב אחר ההוראות.

sok777

New member
לא הבנת את השאלה הראשונה

אני יודע להכין פלייליסט אבל יש Smart Play List ולפי מה שהבנתי באייפוד הם מתחלקים לבד.. אתה יכול כאילו לשמוע פלייליסט של השירים שהוספת בחודש האחרון, וזה מחלק את זה לבד. אצלי אני צריך להוסיף משום מה, אז מה הקטע? אני יכול לשים שיר שהוספתי לפני שנה, זה לא יהיה מתאים:S הבנת עכשיו? בקיצור, זה לא מתחלק לי לבד לסמארט פלייליסט. בקשר לעידכונים, מה זה בדיוק? מה יש לעדכן?

sok777

New member
אפ'חד לא יודע?

בטוח למישהו כאן יש קריאטיב ויכול לענות. עשו טובה.

יאיר B

New member
ננסה:

1. יש לי זן מיקרו. אצלי אין פלייליסט חכם. אז לצערי בנודע לזה אני לא יכול לענות לך. 2. לא מכיר את הפלאג הזה. הכתובת לשאלה הזו היא קריאייטיב, פנה לתמיכת קריאייטיב. בוודאות אני יכול להגיד לך שהעידכון של האיפוד אל מתאים לקריאיטיב (מערכות הפעלה אחרות). את תתקין שום עידכון שמתאים לנגן אחר. אתה עלול להרוס את הנגן. 3. לפי מה שאני הבנתי ממה שכתוב על הקופסה (מה אתה כתבת) - כדי שיהיה לך רדיו אתה צריך לקנות שלט שמתאים למכשיר שלך. מה שכתוב בסוגריים אומר: קיים להשגה באופן עצמאי (כלומר: זה לא חלק מהבאנדל המקורי). 4. בנוגע למשחקים: זה מזכיר לי את המשחקים שהיו בנוקיה היישנים (כשהם רק יצאו). אל תתלהב מזה יותר מדי. ממה שאני יודע - רק באפל יש משחקים. פלאד לזה אני לא מכיר - שוב את השאלה צריך להפנות לתמיכת קריאייטיב (וזה גם תלוי ביכולות המכשיר מבחינת מעבד ומסך, למשל). 5. שידרוגים (לתוכנה במחשב ולקושחה של הנגן עצמו) ניתן למצוא באתר קריאייטיב (יש קישור במדור הקישורים). בדרך כלל שידרוגים כאלה לא משנים את המכשיר באופן גדול, הם משמשים בעיקר לתיקוני באגים. לא מובטח שיהיו בכלל שידרוגים כלשהם. חשוב: תבדוק טוב שאתה מוריד את השידרוג שמתאים לנגן שלך (לפי סוג הנגן)!

sok777

New member
תודה רבה,נשארו לי עוד כמה שאלות-

בקשר לאיך משתמשים ב-SMART PLAYLIST ועוד שאלה בקשר ל-RECORDINGS, מה זה אומר? איך משתמשים בזה ולמה אין לי אפשרות הקלטה? בהודעה שלך הנושא הרחבתי על השאלה, אז תבדקו. אחרי שיענו לי על זה אני אהיה אסיר תודה על זה. עזרתם לי המון בינתיים. תודה.

sok777

New member
מקפיץ בבקשה תענו על השאלות האחרונות

תעזרו לי!

sok777

New member
הקפצה שניה

אם אפשר, נשארו רק 2 שאלות, שכתובות תחת הכותרת של ההודעה 'תודה רבה, נשארו לי עוד כמה שאלות-' תענו אם אפשר. תודה. סער

למעלה