שאלות בקשר ל-IRIVER H-10,

BLA BL

New member
שאלות בקשר ל-IRIVER H-10,

הרצתי חיפוש ואכן קראתי את כל מה שכתוב בפורום על המכשיר, אך עדיין כמה שאלות. ברצוני לקנות את המכשיר היום והמוכר בחנות לא ידע כל כך מה לענות לי בקשר לאפשרויות שלו. האם מקבלים מטען לחשמל ביחד עם המכשיר? האם יש בו רדיו? איך האיכות של התמונות במכשיר? רואים סביר\ברור? (יחסית כמובן) האם הוא משמש כדיסק און קיי? (ראיתי פה דברים על גירסא אמריקאית אירופאית, מה ההבדל? ומה אני אקבל בארץ?) אם יש עוד דברים לדעת לפני שאני אבצע את הרכישה, תודה.

weird dust

New member
H10

המוכר כניראה אדיוט מצטער לספר אבל תמיד הוא יכול לפתוח את האריזה ולבדוק. מקבלים איתו מטען לחשמל, באייפוד מיני לא! יש בו רדיו הוא נחמד מאוד. תמונות זה בעייתי וזה קטע שהוא מאוד בעייתי בנגנים האלו, התמונה בדרך כלל בעלת קיווץ JPG והנגן מראה אותה בקטן יותר. כמו כן ללא קיווץ הנגן מראה יותר גדול - חוץ מזה זה ברור ביותר רק קטן מידי כדי שיראו פרטים או שזה יועיל למישהו. הנגן בארץ משמש כדיסק און קיי באמריקה לא. בארץ מקבלים עם הנגן גם קייס סיליקון נחמד, כבל יו אס בי ספר ותוכנה. (יש תמונה של מה מקבלים בגלריות) אין יותר מזה הרבה מה לספר הנגן נחמד מאוד.

meidos

New member
ההקפצה: אבל תשובות יותר עדכניות

או קיי, כמה תיקונים, (ושאלות) 1)ראיתי אצל חבר תמונות במכשיר, ורואים אותם טוב מאוד, ולא, הם כן היו בהתאמה מקסימלית למסך. 2) גם באמריקאית מקבלים קייס סיליקון. שאלה 1) מה?, האייפוד מיני מגיע בלי מטען?חבר שלי קיבל דור שני עם מטען, (באריזה ללא תוספת תשלום או משו), מה זה הטימטום הזה?, קונים נגן בלי מטען?, מזה פה, בוטיק? חברה חוצפנית אפל אם היא עושה דבר כזה..... זה על גבול ה"סופר טימטום" לחייב את הקונים לשלם כסץ על מתען.

bitonano

New member
אפל ידועים בפאקים האלה...

צריך גם לדעת איפה לקנות. אני מכיר מישהו שקנה מחנות מסוימת (לא אציין את שמה כי זה עילה לתביעה) שקנה משם והביאו לו H10 בלי מטען! והביאו לו אמריקאי ואמרו לו שזה אירופאי! פשוט בושה! איך מביאים בלי מטען! רק דרך ה-USB להטעין זה לאט...

BLA BL

New member
שאלה,

איך אני יודע אם מקבל עם זה מטען או לא? אני קונה בטרקלין חשמל.. שזה חברה מסודרת ואמינה..

matke

New member
מקבלים מטען

אבל לא כזה שמתחבר לחשמל אלה USB. היום בדקתי משהו באתר של ידע וקליפס לחגורה עולה 300 שקל

BLA BL

New member
מה ז"א?

מזה מטען שמתחבר ל-USB ולא לחשמל? אז איך הוא נטען? :\ אגב, יש מצב שיתנו לי את הסוג האמריקאי ולא האירופי? איך מבדילים?

matke

New member
הוא נטען דרך הUSB

ולשאלה השניה. הנגן שלך מוזהה על ידי המחשב בתור כונן חדש במחשב שלי?

BLA BL

New member
אממ,

עדיין לא ביצעתי את הרכישה, מחר בבוקר אני עושה זאת לכן רציתי לוודא בדיוק הכל על מנת שלא "יעבדו" עליי [איני מבין גדול בתחום הזה].

matke

New member
אה סבבה

תשאל שם. נראה לי שיש בדל בצבע של הקופסא לא בטוח אבל
תהנה!

BLA BL

New member
שאלה אחרונה ברשותך :)

כל חנות ששאלתי אמרו לי שכבר לא מייצרים את ה5 ג'יגה, אלא 6. והמחיר אותו מחיר.. אבל במקום שאני רוצה לקנות אמרו לי שזה 5 ג'יגה... זה הגיוני? :\

meidos

New member
יכול להיות אבבל

זה שהפסיקו לייצר לא אומר שהפיקו למכור. חשיבה הגיונית

למעלה