שאלות בראיון לגרין קארד בקונסוליה

rainbow188

New member
שאלות בראיון לגרין קארד בקונסוליה

שואלת שוב כי לא היו תגובות:
אילו שאלות שואלים בראיון?
מעבר לצק ליסט, מה מומלץ להביא כדי לא לעכב?
אנחנו לחוצים לקבל חזרה את הדרכון בזמן לפסח. אני והילדים האזרחים כבר בארהב...

doronf65

New member
מנהל
ההגירה על בסיס משפחה?

בהנחה שכן, שאלות כלליות, סמול טוק... לתהות על קנקן האדם שהם נותנים לו מעמד. אם נרושם שהם מקבלים הוא טוב, זה יהיה הכל. אם הרושם הוא שיש אולי מצב של הטעיה, יחפרו עוד. אבל בגדול המטרה היא רושם כללי.
עייני גם במאמרים, יש שם פירוט גדול יותר.

rainbow188

New member
תודה, לא ראיתי פירוט במאמרים על ראיון בקונסוליה

אולי לראיונות בארהב היה. תוכל לכוון אותי? הי מסמכים שלא היו בצק ליסט שביקשו או שידעתם להביא?

doronf65

New member
מנהל
לינק למאמרים בצד שמאל תחת "הודעות נבחרות"

tair1986

New member
זה מה ששאלו אותי בראיון לפני חודשיים

איך הכרנו, כמה זמן ביחד.
איפה עובדים.
מתי פעם אחרונה ביקרנו בארה"ב (שנינו גרים בישראל).
לאן נעבור בארה"ב.
ממש עניין של פחות מ5 דקות, אם התיק שלכם יציב ויש לכם את כל ההוכחות אין מה לדאוג, המראיינת היתה מאוד נחמדה וחייכנית.
אני הבאתי את כ-ל המסמכים שהיו לי, כולל חבילת ה I-130 וכל מה ששלחנו ל NVC, בשבילי היה מיותר.
רק היו צריכים עותקים מקוריים של ת.לידה, ת.נישואין, תעודות מקוריות מהצבא ותמונות פספורט.

rainbow188

New member
תודה רבה, כנראה יתעקשו איתו על התקופה בארהב

יש למישהו נסיון אם זה? הוא נכנס על ויזת תייר/עסקים והיה איתנו פחות מחצי שנה. אבל לתקופה די ממושכת. מישהו יכול לתת ביטוי לחוויה דומה בהקשר של הראיון?

doronf65

New member
מנהל
יש נסיון אבל מלפני הרבה שנים

הם לא שאלו על זה...
&nbsp
אבל הנה כללים להתנהל לפיהם:
- לענות בדיוק על מה שנשאל ולא לנדב פרטים.
- אם השהיה שלו עולה, לא להכחיש. להיפך: לומר בבירור ולהעביר את המסרים הבאים:
1. כן, הם כבר שם, כי הם אזרחים והחלטנו שלילדים זה יהיה יותר טוב לעבור בעיתוי כזה (טובת הילדים ושיקולים הוריים).
2. אני נתקעתי בארץ בגלל התהליך, ונטלצנו לחיות הנפרד תקופת מה.
3. כן, ביקרתי כחוק את יקירי, אבל הקפדתי לא לעבור על החוק ועל תנאי השהיה,
4. הנה אני פה, מקווה להשלים כמה שיותר מהר את איחוד המשפחות.
&nbsp
אין מה להתנצל, להפגין ידיעה והבנה של החוק, של הזכויות שלכם ושל מה שמותר ואסור לעשות.
אל תשכחו שהקונסול עובד לפי קווים מנחים של חוק בעצמו, ואם תראו לו שאתם נמצאים בתוכם הכל צריך להיות בסדר.

mayaes

New member
גם אני הייתי תקופה ממושכת

יותר מחצי שנה (ביקשתי הארכה) , יכולים לעשות בעיות על זה? הראיון השבוע,
מתחילה להילחץ....

יאיא35

New member
היי mayaes, איך עבר הראיון בסוף?

היי,
האם משך השהייה הממושכת עלה לדיון? איך המראיין התייחס לזה? האם זה העלה תהיות אצלו?
תודה מראש על השיתוף..

mayaes

New member
הראיון עבר בסדר

לא שאלה אותי כלום על השהייה שלי שם, רוב השאלות היו על בעלי (פרט לעבודה שלי, האם נעצרתי בעבר , האם הייתי נשואה בעבר וכו),
אבל התעודת נישואים שלי לא הייתה המקורית (חשבתי שכן ובטעות לקחתי צילום צבעוני) , אז אחרי שבוע מסרתי את התעודה המקורית ובנתיים כבר שבועיים הסטטוס נמצא ב Administrative Processing, שלחנו מייל לשאול מה קורה והתשובה הייתה שיש להם עומס אז אני ממש מקווה שהכול בסדר, מחכה שהסטטוס ישתנה ואז אדע.

למעלה