שאלות בראיונות ומבחנים לבדיקת תוכנה

barln1

New member
שאלות בראיונות ומבחנים לבדיקת תוכנה

אילו שאלות ומידע שואל המראיין לבדיקות תוכנה ? ואילו מבחנים שואלים? (בנושא לוגיקה וכו'? - מהיכן משיגים את השאלות?) הייתי מעוניין במידע זה לשם התכוננות לראיונות שאני עובר. יש לי מושג מסויים ב- QA אך אני רוצה להיות מוכן מבחינת השגת מידע ושליפתו בזמן הראיון. תודה מראש.
 

erandd

New member
ראה מאמר שכתבתי

כאן חוץ מזה כדאי לדעת שיש הרבה סוגי מבחנים, נתקלתי הרבה בשאלות על דאטה בייסים ותכנות בסיסי
 

xslf

New member
בשבוע שעבר, הייתי בראיון

עבור פרוייקט זמני כלשהו, ושאלו אותי שתי שאלות עיקריות: * נתון בסיס נתונים המכיל 100 רשומות ממוספרות, שבכל רשומה, שם של אדם ומידע עליו. נתון דיאלוג מיישום, שיש לו שדה טקסט שבו אמורים להכניס את מספר הרשומה, מקום שבו יוצג תוכן הרשומה, כפתור ביטול וכפתור אישור. מה הייתם בודקים ביישום? * נקח את המערכת מהשאלה הראשונה, ונוסיף קובץ xml באמצע, שממנו היישום לוקח את המידע (ולא מבסיס הנתונים). הקובץ אינו מסתנכרן אוטומטית עם בסיס הנתונים. בנוסף, יש בתיבת הדיאלוג עכשיו גם כפתור "עדכן". איך הייתם בודקים את המערכת? השאלה הזו מאוד דומה לשאלות אחרות שנתקלתי בהן בראיונות בעבר. מקווה שזה עוזר. (אגב, קיבלתי את התפקיד)
 

עפר פרת

New member
200 שאלות לבודק תוכנה

מתוך האתר: On this page I put more than 200 different interview questions from different recourses. Some of them are very simple some are a little bit difficult. If you would like to check you technical knowledge or to see more questions and answers you can download free copy of Exam application from ֲ“ Software we offer pageֲ”
 

אבי ע

New member
דומתני שזה מאד משתנה ../images/Emo39.gif

מארגון לארגון. יש כמובן מקרי דוגמא שאתה מתבקש לתאר את תכנית הבדיקות הכללית או גם פירוט של כמה מקרי מבחן. סביר שיבדקו את יכולת ההתנסחות שלך בבהירות, לרוב באנגלית. רצוי, וכך גם אצלנו, שישאלו שאלות במתודה של בקרת איכות תוכנה. בנושא זה היה כאן בפורום שרשור ("לחיות את חייה"), שבמהלך הדיון ניתן רקע תיאורטי לנושא וגם ניתנו הרבה הפניות לחומר של קורסים ברשת. הוכחת שליטה בחומר כזה בודאי תוסיף לך נקודות, גם בראיון. חשוב לדעת שהמון מונחים משמשים בצורות שונות אצל כותבים שונים (ובארגונים שונים) - כדאי לדעת זאת ואף לציין זאת בתשובות. בהחלט עלול לקרות שמנסחי המבחן עצמם הינם בעלי ידע תאורטי מוגבל ומכירים רק סכימה אחת של מתודות ומונחים - חשוב שתפגין כי יש לך ידע מגוון וכי יש כמה מערכות של מונחים והגדרות.
 
למעלה