שאלות ברומו של עולם

n616436

New member
שאלות ברומו של עולם

שאלות 1. בת'כלס, מנסיונכם, כמה יעלה לי ,בערך אפילו, איאמאס של דיסק מוזיקה כפול אל מול דואר רשום רגיל לארה"ב ? לקחתי לבחור 5 דולר. האם דפקתי את עצמי כאן ? 2. סקר: כמה זמן אתם מפרסמים/ות מוצר עד שאתם מבינים שהוא לא יימכר לעולם ? 6 פעמים? 10 ? פעמיים ?כלומר כל פעם שהוא לא נמכר כמה נסיונות מכירה אחרי כן אתם ממשיכים..... 3. שוב,השאלה הנדושה מכולן: איזה דבריפ מפגרים הייתם מוכרים בהתחלה ? אני ניסיתי דיסקים שיש לי בבית, סנדלים שהיו לי חדשות, דברים מהצבא אנסה גם,ותוכנית לבניית אטום שגנבתי מהכור בדימונה במילואים שעשיתי שמה לפני חודש. מתי מצאתם סוף סוף את הדבר שבו תתמחו ורק אותו תמכרו ?

latingate

New member
תשובות ברומו של עולם

1) ב-EMS זה יעלה לך 58 שח (עד 500 גר) אז מן הסתם לא כדאי לך לשלוח בדרך זו (אלא אם כן התחייבת לכך..) הדרך הנכונה והזולה לשלוח דיסק זה בדואר אויר רשום. העלות של זה עד 250 גר - 14.50 שח, ועד 500 גר - 24.10 שח 2) לדעתי אם אחרי פעמיים, מקסימום 3 פעמים, הוא לא נמכר - אז צריך לוותר או לשנות את המחירים או לבדוק אולי האופן שבו הצגת את הפריט אינו אטרקטיבי מספיק 3) למה "דברים מפגרים" ? אל תחשוב כך על המוצרים שאתה מוכר גם אם מבחינתך הם דברים שאתה רוצה להיתפטר מהם...

roeeya

New member
לדעתי

1. לא יותר מ 14 ש"ח (כמו שענו לך). תלוי כמובן גם כמה אתה אורז אותו. תזכור לשלוח תמיד רשום. ד"א, מישהו שם לב שרשום לחו"ל (5.1) זול יותר מרשום בארץ (5.8) ? 2. אני חושב ש 10 פעמים זה מספיק. אני משנה כל 2-3 העלאות את המחירים או את צורת המכירה (מפומבית ב 0.99 נניח ל BIN ב 2.99 וכדומה) וכמובן גם את שעות המכירה והימים של הפרסום. כשאתה מוכר "שטויות" זה גם עניין של כתיבת כותרת עם מילים חזקות כדי ליפול על יותר חיפושים וגם מזל
3. אני מנסה למכור עכשיו כל שטות שיש לי בבית... מצלחות חרסינה מקושטות של אמא שלי עד למחזיק מפתחות במבה שקיבלתי פעם. בנתיים מכרתי כמעט את כל המזכרות צבא שהעליתי...

evilihi

New member
אתה סתם שם מספרים רנדומלים כמשלוח,

או שאתה בודק לפני זה כמה באמת עולה??

gurni

New member
תכנית לבניית אטום?

אתה רציני? זה מידע סודי של המדינה, ואם באמת יש לך את זה ואתה רוצה למכור את זה, אתה תלך לכלא להרבה שנים.

n616436

New member
הנך טועה

לא נכון. אולמרט כבר הצהיר שיש לנו אטום ולכן זו לא עבירה על החוק.

n616436

New member
בכל אופן...

כמה להציע מחיר התחלתי על דבר כזה? סנט אחד? אני רוצה פידבק חיובי.ואיך שולחים דבר כזה בכלל? ד"א זה לא "מסווג" אלא "סודי ביותר".

vinyl

New member
דברים מפגרים?

באיביי אין דבר כזה "דברים מפגרים" הסיסמא באיביי היא:" מה שבישבילך זה זבל, למישהו אחר זה זהב" לך על הכלל הזה, כבר מכרתי המון דברים שמן הסתם הייתי אמור לזרוק מזמן,וטוב שלא,והם נמכרו, לדוגמא:פלש מקולקל,שאי אפשר היה לתקנו,שסתם שכב בבית ניסיתי למכור,והוא נמכר (כמובן שציינתי שיש לו בעיה)

למעלה