שאלות בשביל חברה.

שאלות בשביל חברה.

היי. חברה עברה היום סקירה ראשונה ואמרו לה שיש לעובר קלאב פוט.
כמובן תגובתה ותגובת בעלה דיי הסטריות וחוסר הידע ממש לא עוזר.
שאלות: היא צריכה לעבור ייעוץ גנטי (למה? מה "מחפשים?)) האם יש המלצה לרופא שעובד עם המאוחדת?
נקבע תור לאקו לב - גם מה זה קשור ?
מה עוד ניתן לבדוק או לעשות בשלב זה? האם ה גם יכול להיות טעות ולא באמת זה?
אשמח לכל הבהרה.
תודה

פרלמנים

New member
מצטערת על העיכוב בתגובה

החגים מרחיקים אותי הממחשב קצת.
גם אנחנו גילינו בסקירה הראשונה והייונו מאוד בלחץ להבין ולגלות הכל על ק"פ.
לייעוץ גנטי יש כמה סיבות. הוא נועד בעיקר כדי שמישהו שזה תום המומחיות שלו, יעדכן את החברה שלך (אחרי סקירה של הבדיקות הגנטיות שהיא כבר עשתה/לא עשתה, ואחרי היכרות עלם הרקע המשפחתי, לגבי הסבירות שהק"פ הוא ממצא בודד ואורטופדי או שיש סיכוי (כלשהו) שמדובר בבעיה נרחבת יותר.
הסיבה השניה היא כדי שהיועץ הגנטי ימליץ על בדיקות נוספות שיעזרו לבודד את הק"פ , וכמובן שלאחר המלצה כתובה של יועץ גנטי, הבדיקות יהיו ללא תשלום, או בתשלום סמלי של טופס התחייבות בלבד.
הסיבה ששלחו אותה לטאקו לב היא כדי לנסות ולשלול כל מה שניתן לשלול בעודה בהריון. במרבית המקרים ניתן באמצעות בדיקות (מי שפיר, אקו לב, סקירות ממוקדות) לשלול מרבית המומים הפוטנציאליים.
לשאלתך, תמיד יכולות להיות טעויות באבחון של ק"פ, או שהק"פ מתגלה לאחר הלידה כתנוחתי קל בלבד. הלוואי.

קראו כאן

אבל, שני דברים ממני אלייך:
1. אשמח לדבר עם חברתך, אשלח לך במסר את המספר שלי.
2. הבן שלנו בן שש כמעט, נולד עם ק"פ דו צדדי חמור, טופל בשיטת פונסטי בביה"ח שניידר, ואני מצרפת תמונה שלו, רץ בדיונות, שתביני.

אנחנו כאן
ג'סיקה

תודה על תגובתך המפורטת. אמסור לה את המידע ואש

אשאל אם תרצה לשוחח איתך.
האם יש יועץ גנטי שאת ממליצה עליו.
יש לה תור לבדיקת מי שפיר והיא תעשה כנראה את הבדיקה המהירה (פיש) . בדיקות גנטיות היא עשתה והלחץ הוא יותר מכיוון הבעל שנלחץ מאוד.

goldyle

New member
יועץ גנטי מומלץ

פרופ' שוחט בפתח תקווה, הוא מדהים. מאוד מקצועי ומרגיע.
לנו עלה 100 שח בהסדר עם הכללית וקיבל אותנו ביום שהתקשרנו

פרלמנים

New member
מצטרפת להמלצות.

אנחנו עשינו ייעוץ וליווי של המכון הגנטי בשניידר, שוחט הוא מנהל המכון.

שחפית82

New member
תשובות בשביל חברה

אהלן.
אני ילדתי לפני כחמישה חודשיים, וגילו ממצא קלאב פוט בסקירה הראשונה. כך שהכל עדין טרי ואני מבינה מה עובר על חברה שלך. אני ממליצה לה בחום להירשם לפורום הוא מאוד מרגיע ומעודד.
אנחנו גם במאוחדת. גרים בירושלים. הלכנו לייעוץ גנטי אצל פרופ' בך שעובד במאוחדת. הוא לא המליץ על בדיקת מי שפיר ולא היינו שקטים אז הלכנו לפרופ' מוטי שוחט שהרגיע אותנו מאוד והמליץ על מי שפיר. קיבלנו החזר מלא מקופת חולים מאוחדת על הביקור (עלות 700 ש"ח) כי זה נרשם כייעוץ. שימי לב שאפשר גם לרשום את הייעוץ הגנטי על שם הבעל אם היא תרצה ללכת על שמה לעוד להתייעצויות פרטיות בהמשך. בנוסף, אחרי שיחה עם פרופ' שוחט, החלטנו גם לעשות בדיקת צ'פ גנטי, למרות שהיא לא הייתה באמת נחוצה אבל בשביל השקט הנפשי החלטנו לבצע אותה.
אקו לב גם כן עשינו דרך קופת חולים מאוחדת, בירושלים אצל ד"ר פרבר.
עשינו גם סקירה מכוונת (בשבוע 30) אצל ד"ר טאובר שעובד עם קופ"ח מאוחדת.
בשלב מאוחר יותר של הריון, הלכנו גם לאורטופד, ד"ר פנסקי (בהדסה עין כרם) בשביל להבין קצת יותר ולבחור אותו כאורתופד המטפל אחרי הלידה. מאוחדת נתנו התחייבות אחרי שקיבלנו הפנייה.
אשמח לדבר עם חברה שלך בכל שלב ולשתף את הדרך שאנחנו עברנו. תשלחי לי מסר.
בהצלחה!!

למעלה