שאלות בAdobe Premiere 5.0>>>

eyal-m

New member
שאלות בAdobe Premiere 5.0>>>

<<<אוקיי אז ככה; מישהו פה לפני איזה שבוע או קצת יותר המליץ לי לנסות כל מיני דברים בפרימייר בשביל שאני יבין, כי לפחות ככה הוא למד איך להישתמש בתוכנה, אבל לי זה לא הלך כ"כ..מקווה שתעזרו לי בכמה שאלות שיש לי: 1.איך עושים מסך שחור, לכתוביות בסוף סרט או מסך שחור שאני רוצה לשים כזה לשניה באמצע סרט כזה שחור fade in-out מהיר, מקווה שהבנתם מה אני רוצה מהחיים שלכם.... 2.איך אני יכול לעשות שהכתוביות יהיו לא רק על מסך שחור, אלא נגיד על קובץ וידאו, כלומר משהו זז מאחורה ושעל זה יהייה נגיד כתוביות שיתחלפו, ואיך אני קובע כמה שניות תופיע כל כתובית ואיך אני רושם מה שאני רוצה בכתובית?.... 3.יש אפשרות לצבוע כאילו את המסך, כלומר להוסיף לתמונה יותר כחול, או יותר אדום לדוגמא...איך עושים את זה? 4.איך עושים שלפני קליפ למשל שאני מציג יהייה כאלה שניות רצות 10>9>8>7>6......וכך הלאה, ראיתי אצל מישהו פעם שיש כזאת אפשרות פעם בפרימייר שיש כאלה מיספרים רצים אחורה בשחור-לבן. תודה רבה למי שיעזור!!!!

עד כמה שזכור לי..

לגבי שאלה 1- יש אופציה בTIME LINE הראשון( בריבוע בצד ימין-לא זוכרת איך קוראים לו ) . תפתח את החץ שיש בצד.. ואז אתה יכול לשחק שם עם "הקו" תוריד אותו למטה, תעלה אותו וכך אתה יוצר לעצמך FADE IN או FADE OUT או פשוט להשאיר את המסך שחור לכתוביות בסוף.. לגבי שאלה 2- תלחץ אם אני לא טועה F5 ואז נפתח לך אופציה של כתוביות .. . אם אתה רוצה שירוצו לך תמונות מאחור פשוט תשים את קטע הוידאו במס' 1 ואת הכתוביות למעלה ( איפה שהיה fade) ואז אתה תראה גם כתוביות וגם את הקטע רץ.. אני מקווה עזרתי כי בפעם האחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני שנתיים אז הכל מהזיכרון... מקסימום יתקנו אותי כאן.. ( ואז אני אלמד מחדש ....
) יום טוב

למה נראה לי שבילבלתי הכל?!../images/Emo4.gif

קבל ביטול.. אל תשים לב למה שכתבתי זה סתם מבלבל... אני מקווה שמישהו אחר יעזור לך יותר טוב..

eyal-m

New member
לא היתיחזתי, תודה,מישהו מבין בתוכנה

ויכול לעזור לי? תודב רבה מראש.......

אז ככה ...

1 ) אתה נכנס למעלה ל FILE = NEW = Black Video ואז בחלון ה PROJECT יופיע לך חומר גלם , תכניס אותו לסרט הוא יהיה שחור 4) חלון NEW יש גם Universal Counting Leader זה עושה את המספרים 2) אתה לוחץ F9 ואז נפתח לך חלון בו אתה כותב מה שאתה רוצה , שאתה מסיים אתה שומר אותו וסוגר את החלון, ואז זה יופיע ב PROJECT , אם לא אז תיבא אותו , ואז אתה גורר את זה לחלון ה TIMELINE איפה שאתה רוצה או על קטע וידיאיו או על הסרט . 3) יש לפרמייר אפקטים , תלך לחלון איפה שה TRANSITION וכנס לאפשרות VIDEO ותגרור את האפשרות שאתה רוצה על הסרט ב TIMELINE ותראה מה קורה . בהצלחה .

ernieball

New member
את 4 אתה יכול לעשות רק עם פרמייר 6

או אם יש לך את הקליפ הזה מוכן מראש...

glupo

New member
איך עושים contdown -4 בשבילכם

בפרמייר 5 בתפריט project->create->Universal counting leader

eyal-m

New member
מישהו יכול לתת לי לינק להורדת גיר'6

גירסה 6 של פרימייר ?

GGOODD

New member
הבהרת חוקי הפורום../images/Emo70.gif

חל איסור פירסום הורדות לא חוקיות או העתקה פיראטית ועל כן כל הודעה מסוג זה תימחק מיידית והמשתמש יוזהר במקרה חוזר ונשנה של אותו משתמש הוא יורחק גם כן מהפורום תודה, הנהלת הפורום

למעלה