שאלות גיטר-הירו להדיוטות עבור xbox360

malibu10

New member
שאלות גיטר-הירו להדיוטות עבור xbox360

שלום לכולם,
מקווה ומאמין שאצליח למצוא פה תשובות...
לבני יש יומולדת עוד שבועיים, הילד יהיה בן 9 ורוצה "גיטר הירו", הבנתי שיש כמה גירסאות לגיטרה עצמה, ראיתי שיש את ה- גיטר-הירו לייב והגרסאות הקודמות, הבנתי שה-לייב אינה מתאימה למשחקים שיצאו עד עכשיו (גיטר-הירו 1+2, מטאליקה וכדומה) וכרגע עבור ה-לייב קיים משחק אחד, את המשחקים שציינתי יש לנו ולכן אני מעדיף לרכוש את הגיטרה מהדגם הישן, הבעיה היא - איפה מוצאים גיטרה כזו??

אז....
א - אני צודק בהבנתי את הגרסאות?
ב - איפה כן באזור הצפון (אני חיפאי) ניתן למצוא את הגיטרה ה"ישנה"?
תודה רבה רבה לעונים!
עזרו לעוד ילד בישראל לחייך ועל הדרך להנות מקצת רוק טוב

phoenix2000

New member
אז ככה

גיטר הירו לייב משתמש בגיטרה שונה מזו הישנה כך שהיא לא מתאימה למשחקים הישנים.
הבנתי שאתה מחפש ל-xbox-360. יש לך את המשחקים הישנים לקונסולה הזו?
את הגיטרה הישנה תוכל למצוא די בקלות בזאפ:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-xboxaccecories&keyword=guitar+hero
&nbsp
כמובן שאולי יש בעוד מקומות שלא מופיעים פה. אתה תמיד יכול לחפש בגוגל. בגדול אבל עדיין מוכרים אותה.
אולי בכל זאת תשקול לקנות את לייב. אני את שלי קניתי בקצת פחות מ400 שקל בארץ. יש שם יותר מ200 שירים, אבל היא גם קשה יותר מהגיטרה הישנה.

CallMeCavanaugh

New member
אתה יכול להסביר איך עובד GHTV?

קראתי על זה ולא הבנתי ממש - מתי צריך לשלם על שירים ומתי הם בחינם? אני יכול לבחור כל שיר שאני רוצה או שיש איזו מגבלה? ממש לא ברור העניין הזה.

phoenix2000

New member
השירים בחינם

אבל יש מגבלה של נקודות אותם צריך להרוויח כדי לבחור לנגן את השירים. את הנקודות אתה מרוויח מניגון שירים אקראיים באחד משני ערוצי המוסיקה שלהם. בעצם זה כמו לצפות בMTV ולנגן את השירים תוך כדי. די נחמד למען האמת. לא ממש יצא לי לבחור שירים בעצמי כי אני די נהנה מהאקראיות שבעניין אבל זה בהחלט אפשרי עם הנקודות שאתה מרוויח.

CallMeCavanaugh

New member
אני אבלבל אותך קצת

מלבד גיטר הירו יש משחק דומה (שנוצר על ידי יוצרי גיטר הירו אחרי שהמשחק החליף ידיים) בשם רוק בנד. בדור הקודם תמיד המלצתי עליו על פני גיטר הירו, בעיקר בגלל שהוא איפשר לרכז את כל השירים במשחק אחד (עם יוצא דופן אחד - המשחק עם שירי הביטלס עומד בפני עצמו ואי אפשר להוציא את השירים ממנו למשחקים אחרים). כיום זה כבר לא בדיוק נכון כי כבר אי אפשר להוציא את השירים מהמשחקים רוק בנד 2 ולגו רוק בנד (למרות שלפחות בנוגע לרוק בנד 2 יש אנשים שמדווחים שהם מצליחים עם עזרה מהתמיכה הטכנית של EA).
&nbsp
רוק בנד הוסיף, בנוסף לגיטרה, גם תופים ומיקרופון. הם לא חובה וברוב משחקי גיטר הירו יש תופים ומיקרופון שנוספו אחרי ההצלחה של רוק בנד. רוק בנד 3 הוסיף גם קלידים וגיטרה "אמיתית", אבל התוספות הללו נזנחו כשיצא רוק בנד 4 לפני כמה חודשים.
&nbsp
היתרון של רוק בנד הוא שאם יום אחד תשדרג את הקונסולה לאקסבוקס וואן ותקנה את רוק בנד 4 - ספריית השירים עדיין תהיה זמינה לך כמעט במלואה (יש מעט שירים שעדיין עושים בעיות). עוד יתרון שלו על פני GH Live הוא שאפשר לשחק ביחד על אותה קונסולה עם שתי גיטרות, תופים ועד שלושה מיקרופונים.
&nbsp
החיסרון הוא שיהיה לך קשה להשיג את הכלים בימינו, ככל הנראה, ובמקרה של אקסבוקס גם אין ממש תאימות בין הכלים של 360 ו-וואן (יש מתאם שעולה 20$, לא צריך לקנות את כל הכלים מחדש). מה שכן, גיטרות של גיטר הירו מהדור הקודם (שאותן אני מניח שתוכל להשיג) מתאים גם לרוק בנד.
&nbsp
בהצלחה.

phoenix2000

New member
בגיטר הירו לייב דווקא בהחלט אפשר לחבר שתי גיטרות

לקונסולה אחת.
בנוסף אפשר גם לחבר מיקרופון לקריוקי.

malibu10

New member
תודה לכולכם! הצלחתי למצוא גיטרה מהדגם הישן, חדשה!

כנראה גם אחרונה בחנות, וזה לקח לי כמה שעות של חיפושים....
עכשיו רק שלא תהיה בעיה עם התאימות למשחקים......

CallMeCavanaugh

New member
כל זמן שלא תקנה את Live אין בעיה

הגיטרות הישנות של גיטר הירו מתאימות לכל המשחקים, לפחות מגיטר הירו 3 (למרות שאני מאמין שגם עם 2 הן יעבדו), כולל משחקי רוק בנד במידה ויהיה רצון לשחק גם בהם.

malibu10

New member
ברשתוכם שאלה נוספת-איך ניתן לדעת מה המשחקים שמתאימים

המשחקים שמתאימים לגיטרה הנ"ל? אני רוצה להתחיל לחפש אולי משומשים, לא הצלחתי להבין או למצוא לינק כלשהו שיקראה לי מה המשחקים שמתאימים לגיטרה מהדגם הישן, התבלבתי מרוב כל המותגים דוגמאת :
rocksmith
rock band
metallica
וכדומה
&nbsp
תודה רבה!
&nbsp

CallMeCavanaugh

New member
לא מצאתי טבלאות ממש עדכניות

אבל הנה אחת מעודכנת עד מטאליקה:
http://www.guitarherosongs.co.uk/guitar-hero-controller-compatibility.php
&nbsp
כמו שאפשר לראות, כלים של רוק בנד עובדים רק עם רוק בנד, כלים של גיטר הירו עובדים עם הכל (זו דווקא נקודה לטובת מפתחי רוק בנד, שדאגו לתאימות בניגוד למפתחי גיטר הירו). אין סיבה לחשוב שבמשחקים הבאים שיצאו המגמה הזאת השתנתה, במיוחד בהתחשב בעובדה שרובם משחקי גיטר הירו (רוק בנד התבססו יותר על קניית שירים בודדים, לא על הוצאת דיסק חדש כל כמה חודשים). חוץ מזה, מצאתי איפשהו טבלה שמראה שגם עבור ביטלס רוק בנד זה המצב.

למעלה