שאלות דחופותתת! אשמח אם תענו בהקדם!

תיירת2

New member
שאלות דחופותתת! אשמח אם תענו בהקדם!

תודה! 1.במלון דירות יש טלפון ציבורי או טלפון בחדר? 2. לכל האנשים עם עדשות- מסתדרים שם עם זה? בים..בריכה..ספורט מים..פארק מים..מסיבות קצף???? 3.חוץ מזה שלפעמים לא מכניסים ישראלים למועדונים יש אנטישמיות? אשמח אם תענו זה דחוף! תודה:)

עוז 18

New member
בקשר לעדשות

בקשר לעדשות גם אני מרכיב עדשות מגע ואני לוקח איתי 2 זוגות זוג אחד רגיל ליום יום וקניתי עוד זוג נוסף שזה עדשות חד פעמיות ליים ולברכה (אפשר להשתמש כמה פעצים בעדשות חד פעמיות לא קורה כלום!)

את יכולה להירגע..../images/Emo13.gif

1.כן במלון דירות יש טלפון בחדר ויש גם טלפונים בלובי.. ואפשר לקנות כרטיס חיוג בקבלה... ויש בכל פינת רחוב בנאפה איזה 5 טלפונים בקבוצה.. זה לפחות ממה שאני יודעת.. אם תגידי לי איזהמ לון את הולכת אני יכולה להיות קצת יותר בטוחה בפרטים .. כדאי שלפני הנסיעה תביאי להורים את המספר של המלון שאת הולכת להיות בו.. ואת השם של החדר..כאילו על שם מיהו... וככה תוכלו לקבוע איתם כל יום מתי בערך שיתקשרו.. במקרה שאתן לא לוקחות פלאפון איתכם..למשל ב8 בערב.. שסביר להניח תהיו במלון כי אין מה לעשות בחוץ בשעה כזאת.. 2. את יכולה להיות רגועה בנוגע לעדשות.. בנאפה חוץ מלישון איתם עשיתי הכל.. פארק מים , קצף , ים , בריכה , ספורט ימי , קפיצה מסיפון של ספינה.. הכל הכל.. רק תסגרי את העיניים בזמן הנכון.. לא נחמד שפתאום תקפוץ לך עדשה באמצע הים.. כי הים שם ממש ממש ממש מלוח... וזה די כואב בעיניים .. תסגרי אותם ואל תשפשפי שהעדשות לא יקפצו... קיצר אל תדאגי.. גם אני דאגתי וזה ממש לא הפריע לי.. הייתי איתם כמעט 24 שעות על העינייים... 3.אני לא הרגשתי בכלל אנטישמיות...רק במלון היו 2 פקידות זונות(פקידות בוקר של אנטאה מי שיודע על מה אני מדברת..).. שלא ממש שמו עלינו..כי אנחנו ישראלים...אני מניחה גם בגלל שכל הישראלים שם משגעים אותם.. אבל חוץ מה2 פקידות בוקר שם.. כולם היו ממש אחלה וכל מי שידע שאנחנו ישראלים אמר לנו שלום מה קורה מתוקה וכל מיני כאלה.. ישבנו וצחקנו שם עם אנשים.. כאילו עובדים/פקידים/יחצ"נים.. אנשים דווקא היו שם ממש אחלה... אבל בניגוד אלינו ידידים שלי הרגישו שם ממש שנאה.. אני חושבת שלבנות יותר קל שם.. כי זה מה שהסבירו לנו שיש להם משהו נגד הבנים ישראלים.. בגלל שהם חוזרים שיכורים ועושים בלאגנים במלונות ובמועדונים..וכל זה.. לא יודעת אם זה נכון.. בכל אופן זה מה שאמרו.. וגם הרוב ישראלי שם..ובסוף יושבים במלון וצוחקים על כל מי ששונא אותנו.. שטויות..
סורי על הסיפור הארוך...
תהני

תיירת2

New member
חחחח תודה אני אשתדל להנות!! :)

ואני אני אהיה בMIKES אם את מכירה.. אה ועוד דבר..חפצים יקרי ערך, כסף דרכון כרטיסי טיסה וכאלה כדאי לשמור בכספת או בחדר? במזוודה נעולה למשל? אמרו לי שהבעיה בכספת זה שזה בקבלה והמפתח גם בקבלה והם לא תמיד נמצאים שם או משהו כזה.. :)

הכי בטוח לשמור בכספת...

ופשוט מאוד תקחי את המפתח של הכספת איתך לכל מקום ואל תשאירי אותו בקבלה...

ממממ

כן .. גם אני חששתי מזה שזה ככה בכניסה למלון ושזה עם מפתח.. הדרכון זה לא בעיה.. השארנו אותו בקבלה והחזירו לנו אותו לפני הטיסה.. בהתחלה חששנו אבל זה פשוט היה יותר נוח.. כי זה באמת משהו חשוב. כל השאר שמנו במזוודה נעולה.. שלא עשויה מבד..כאילו שאין דרך לקרוע או משהו רק במקרה הגרוע ביותר...אם את עדיין דואגת.. תקחי מהארץ חגורת כסף.. ושאתן לא הולכות לים או משהו כזה תסתובבי איתה.. זה ירגיע אותך... כרטיסי טיסה==>בתחתית המזוודה.. דרכון==>בקבלה דולרים ==> בגרב/ חגורת כסף נעול באחד התיקים.. בוודאי שלא למעלה.. אלה באמצע/בצדדים.. מתי את נוסעת

באר שבע

New member
הגבר היה יותר מעצבן,כמעט הרגתי אותו

פעם אחת...הוא לא סובל אותנו. וגם אם אתם רוצים לשחק סנוקר תכניס מטבע של 5 סנט ולא 50 :) ,אבל תדאגו שלא יתפסו אתכם.

באר שבע

New member
אנחנו שמנו בגג בשירותים (היה אפשר ל

הרים את המכסה במקלחת ושם שמנו.

תיירת2

New member
חחחחחחח

אבל זה לא מסוכן עם החדרניות וזה? או שבכלל לא מנקים ת'חדר..?

איזה גבר../images/Emo35.gif

ההודי
צועקים עליו והוא מתקפל... הכי אהבתי את ההודי מהמשמרת לילה.. ואת ההודי שמתקן..חחח כל פעם ראינו אותו הצקנו לו קצת והוא מילמל יש לי הרבה עבודה הרבה מה לעשות.. וקיפצץ בין מרפסת למרפסת.. חחח איזה חדר היית

באר שבע

New member
חח כן שיגענו את המתקן...הייתי ב361

בכניסה לרובע היהודי המסדרון הראשון מימין.

גמני הייתי במזדרון הראשון מימין..

361 זה למעלה לא
(אם אני לא טועה.. לא ממש זוכרת
כי למטה היה 380 וכאלה.. (החדר שלנו381..) והשכנות שלנו שהכרנו היו 363 וזה היה למעלה.. אין על הרובע היהודי.. לא לוותר על קבלת שבת

תיירת2

New member
מחר....

הציעו לי חגורת כסף אבל הבעיה שתמיד הולכים שם עם בגדים קצרים וזה וזה בעיה להסתיר וזה גם די מכוער חח.. לשים דרכון בקבלה רעיון טוב ונראה איך זה הולך עם הכספת כי יש מקומות נראה לי שאי אפשר לקחת את המפתח הוא צריך להשאר שם. בהתלחה חשבתי שאני תמיד אסתובב עם כל הכסף עלי וזה אבל זה סתם מסוכן נראה לי, אני מקווה שאם אני אשאיר במזוודה נעולה מוחבא טוב טוב לא יהיו בעיות....!!!! :)

i r i t g

New member
גם אותי עצבנו הפקידות בוקר באנטאה

או שהן באמת טיפשות או שהן רק משחקות את עצמם!!

אנטישמיות-חרטה!!!!!!!!

אין שם שום אנטישמיות!!! הרוב..מתים עלינו!! והרבה יחצנים ובריטים או מקומיים למדו כמה מילים בעיברית.. כמו סבבה אגוזים ,בן זונה,בו תזיין אותה..חחחח כנסו לשם..וכאלה..חחחחחח או "בננה חינם" הרוב מתים עלינו שם1 אה ואמרו שכה,בקסטל יש אנטישמיות אבל לי לא היה ממש זמן לבדוק את זה ... הייתי במקומות אחרים! והכי חשוב לכו למסיבת קצף באייס!! אתם כל כך תהנווווווווווווו אוהבת אותכם ואת נאפהההההההה (עניתי לך על חלק מהשאלות שלך,כי את השאר אין לי תשובות חחח )

למעלה