שאלות המאגר

ShlomiM4

New member
שאלות המאגר

טוב יש כאן בלבול מוחלט לכל אחד יש שאלות מאגר שונות ואף אחד לא יודע באמת מה הם או שאני טועה בכל מקרה אני מכתיב עכשיו מדף מדויק שקיבלתי ממורתי בו כל תשעת השאלו של מן המאגר בין השנים 1870-1920 השאלות : 1.תארו כיצד השפיעו השינויים בתחומי הרפואה והטכנולוגיה על תהליכים חברתים ודמוגרפיים 2.בחרו אחד מהשינויים בתחום הטכונלוגיה והסבירו כיצד הוא השפשיע על הכלכלה ועל חיי היום יום. 3.הציגו שלושה דוגמאות המעידות על הרחבת תהליכי הדמוקרטיזציה באירופה. 4.תארו את השינויים שחלו בחברה היהודית בשנים מהתחומים : דמוגרפיה , תעסוקה , חינוך + תרבות. 5.הסביקרו את הסיבות לצמיחתה של התנעוה הלאומית המודרנית. 6.הסבירו את המאפיינים של תשי צורות ההתיישבות שנוסדו בימי העליה הראשונה ו\או השנייה 7.ציינו שני ארגונים בתחומים שונים קמו בימי העלייה הראשונה והשניהי והסבירו את חשיבותם. 8.ציינו את הצדדים ההיריבים שנלחמו במלחמת העולם הראשונה ואת המדינות שהשתייכו לכל צד והסבירו שניים מהמאפיינם של המלחמה 9.הציגו את התוכן של הצההרת בלפור והסבירו כיצד לדעת בריטניה היתה ההצהרה עשויה לקדם את האינטרסים שלה. זהו , או שאלות המאגר כפי שציינתי ואציין שוב חלק א שנים 1870-1929 במבחן יופיע חמישה מן השאלות וכל יבחן יצטרך לענות על שלושה שיבחר כרצונו אני חושב שפה תם הדיון אלו שאלות מאגר אם יש למישהו תשובות לכל השאלות או כל הערה נוספת אשמח לשמוע.

אביגל ג

New member
אז לי יש הערות...

בוא אני אכתוב לך את השאלות שיש לי: (8 במספר) 1.הציגו שניים מביטויי ההשתלבות של היהודים בארצות אירופה ושניים מביטויי הדחייה של היהודים במדינות אירופה. 2.הסבירו את הסיבות לצמיחתה של התנועה הציונית במאה ה-19 3.הסבירו את עיקרי תפיסתו הציונית מדינית של הרצל של הרצל. 4.מה הייתה המטרה של התנועה הציונית לפי "תכנית באזל", ואילו אמצעים הוצעו בתכנית להגשמת המטרה. 5.הציגו את הישגי היישוב היהודי הציוני בא"י בשנים 1881-1914 בתחומי ההתיישבות, הבטחון והתרבות. 6.ציינו את הצדדים היריבים שנלחמו במלחמות העולם הראשונה ואת המדינות שהשתייכו לכל צד. הסבירו את המאפיינים של מלחמה זו. 7.הציגו את הקשיים של היישוב היהודי בא"י בתקופת מלחמת העולם הראשונה. 8.הציגו את התוכן של "הצהרת בלפור" והסבירו כיצד, לדעת בריטניה הייתה ההצהרה יכולה לקדם את האינטרסים שלה. זוהי התקופה הראשונה.

ShlomiM4

New member
מה מה מה

מה ?#$@?^עדעדגא'קגכדעאקרטקר מאיפה הבאת אל כל השאלות המוזרות האלו ? ורק 8 . מה הולך פה אני לא מבין את בטוחה שאת לא טועה מישהו יכול להסביר ? אולי שרון לוזון ?

אביגל ג

New member
אני מעלה לכאן את שני הדפים שקיבלנו

די מזמן... קצת מקומט אבל מקווה שתסלחו

ShlomiM4

New member
סוף סיפור

טוב מצטער אם בילבלתי אותך אביגל אם אנשים שונים שאלות המאגר שאני נתתי הם לאנשים הלומדים בבית ספר טכנולוגי אני לא עושה היסטוריה חלק א... אני עושה ידע העם והמדינה חלק א... זה יענתו היסטוריה רק בבתי ספר טכנולוגיים... זה שונה מהרגיל... מצטער על הבלבול ומי שבבית ספר טכנולווגי לשים לב !

אביגל ג

New member
לא נורא, העיקר שהוא הבין את הטעות

תאר לך אילו הוא אכן היה לומד מה שאנחנו לומדים? אז הוא היה בצרה צרורה...כעת נפתרה הבעייה...זה הכי חשוב

למעלה