שאלות / המלצות

מורן א

New member
שאלה לגבי ספר

האם ידוע למישהו/י מהוא שם ספר ההמשך השלישי של הספר: צ'רלי והשוקולדה / רואלד דאל
השני הוא - צ'ארלי והמעופפלית הזכוכית. תודה.

rivka30

New member
מחפשת כבר המון זמן

בספריות הציבוריות ספרי סקס כלומר על רומנים ארוטיים עם עלילה מעניינת שיש בה הרבה תיאורי סקס של הגיבורים הראשיים יש כאן מישהו שיכול להמליץ לי על ספרים בסגנון הזה <? אני לא מבקשת על המלצות של ספרים כגון מדריך לתנוחות וכו' אלא המלצות לספר על עלילה

NiNa WiLLiAmS

New member
שלום אנשים טובים!

יש לי 2 שאלות: 1.האים יש לכם ספר שתוכלו להמליץ לי עליו שקשור בפילוסופיה הקשורה בלקבל את עצמך כמו שאתה או משהו בסטייל הארבע שאלות שצריך לשאול את עצמך ברגעי החולשה...מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת. 2.איפה יש חנויות לספרים משומשים באיזור השפלה או בת"א. תודה לכם!!!

mayosh 15

New member
ספרי פסיכולוגיה../images/Emo19.gif

אני יכולה להמליץ לך על ספר שנוגע יותר בנושא של פסיכולוגיה ואמור לגרום לבנאדם לקבל את עצמו ולהרגיש טוב. לזה התכוונת?

mayosh 15

New member
../images/Emo187.gif

יש ספר שנקרא "בוחרים להרגיש טוב " אני לא זוכרת מי המחבר. יש מלא כאלה ,פשוט תחפשי ..

דנטל

New member
אפיקורוס בעל כורחו

זיונים זה לא הכל מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם הסודות של רחוב האהבות היארוטיקה

מוצרט..

New member
אני ממליץ לך בחום על

"מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם" שנכתב לפני כמה שנים ע"י זהר ארוך. יש שם סיפורים לוהטים ואפילו מתכונים מטריפים. חוויה של ספר. תהני

דנטל

New member
לא התלהבתי ממנו

הוא טוב לצרכים שלה (והרי גם אני ציינתי אותו בהודעה שלי), אבל יש שם סיפור אחד קצת מחרמן וזהו. בעצם, זה ענין של טעם. אולי אני צריכה תיאורים אחרים בשביל להתגרות ועל אחרים הספר הזה "עובד" יותר טוב.

NiNa WiLLiAmS

New member
מאיה!

יש לך שמות בשביל מה שאני מחפשת? פליז אנשים..אני ממש במוזה לספר טוב ...קצת ייציבות לא תזיק לי. :)

למעלה