שאלות - המשתמש המתחיל

d h l

New member
שאלות - המשתמש המתחיל

1. כמה מקום תופסת תוכנת ניווט? 2. האם ניתן לבצע גיבוי רק לדברים מסויימים כמו מיילים, יומן OUTLOOT כמה מ"ב תופס שמירת גיבוי ? 3. איזה מגן מסך אתם מומלץ bosity או jame ? 4. במכשיר MIO P350 הוספתי אירועים בלוח השנה, בשלב מסויים כשהPPC נתקע כיביתי והדלקתי אותו דרך הכפתור הקטן ON/OFF לא הרגיל שנמצא בתחתית המכשיר (שמשמש לנעילת המכשיר וניתן לשנות אותו רק בעזרת העט) כשהדלקתי אותו כל האירועים ביומן נעלומו. האירועים לא נשמרים אוטומטית ? 5. איך אפשר לראות סרט של AVI בPPC? האם סרט של 700 MB ב PPC תופס את אותו הנפח? 6. איך מעבירים/מקליטים תוכנות חדשות ל PPC? 7. האם ב מיו 350 ניתן לנעול את לוח המקשים שברגע לחיצה על אחד מהמקשים הוא לא יצא ממצב STANDBY ? 8. קבצי PDF איך קוראים בPPC?

libal

New member
תשובות :

1. תוכנת הניווט יושבת על פי רוב בכרטיס זכרון , כך שזה לא בעייה . תוכנת IGO עם מפת ישראל תופסת בערך 20 מגה . 2. בעת הסכרון אתה יכול לקבוע מה אתה רוצה לגבות . אם אתה מדבר על גיבוי לכרטיס הזכרון אז יש תוכנות המאפשרות לך לגבות ואחר כך לשחזר באופן פרטני . רק שעולות כסף ...חלק מהתוכנות מכווצות כך שהגיבוי תופס פחות מקום מהמקור . אגב במחירי כרטיסי זכרון שיש היום - אין בעייה לרכוש כרטיס זכרון גדול בעלות נמוכה .. 3. לא יודע . ממליץ שתלך לאחת החנויות המוכרות (אני הלכתי לבצמרק למעבדה שלהם ברחוב לחי בבני ברק) עלה לי 44 ש"ח והם מדביקים במקום בצורה מקצועית . 4. כנראה עשית הרד רסט שמביא את המחשב כף יד למצבו המקורי , אחרת לא ברור איך נמחק המידע . 5. סרט AVI תוכל לראות עם תוכנת TCPMP . תוכל עדיין להורידה בחינם מכאן . תוריד את קובץ הEXE ואז יתקין כולל מקודדים . הסרט תופס את אותו נפח פחות או יותר. מכיוון שהרזולוציה במכשיר הרבה יותר קטנה , יש תוכנות המתאימות את הסרט לPPC ואז מקטינות גם את הגודל לכ200 מגה . 6. התקנת תוכנות - אתה מחבר את המכשיר עם כבל למחשב, פותח את מחשב הכף היד , מבצע סכרון , ומריץ את התוכנה במחשב , ואז הוא מתקין במכשיר הכף היד. יש תוכנות שיש להעתיק למכשיר (ניתן גם בעת שאתה מחובר לאחר סכרוןן ע"י גרירה מהמחשב לPPC ) . 7. נראה לי שכן - במסך TODAY יש אופצייה בתחתית המסך שורה "המכשיר לא נעול" . לחיצה עליו נועלת את המכשיר , ובהגדרות ניתן להגדיר שהכפתורים אינם מפעילים אותו בכלל (חוץ מON/OFF כמובן) . 8. . יש גירסה של אקרובט רידר לPPC בחינם . אגב אתה בפורום הלא נכון ... יש פורום שכן לPPC .

yoovee

New member
בקשר למגן מסך

אני ממליץ על UltraClear של Brando. חפש סקירה בפורום או באתר PDACE - זה בדיוק כמאמר הקלישאה "ללכת עם להרגיש בלי". ניסיתי לא מעט מגנים איכותיים (כולל ברנדו המקורי) וזה פשוט הטוב ביותר. בארץ ניתן להשיג אותו דרך BNC.

d h l

New member
האם המגן הזה..

מתאים למיו P350 ? באתר שלהם זה לא מופיע.

yoovee

New member
ניסיתי לענות לך 4 פעמים שונות עם

לינקים מדוייקים וכו', והתפוז ה$#@^%!& זלל לי את כל ההודעות :( בגדול, יש לדגם שלך בברנדו בוודאות וBNC יכולים להזמין לארץ משם הכל.

למעלה