שאלות, הערות, מענות.. ומה שתרצו- הכל לפה!

Don Quixote1

New member
שאלה

אשמח אם מישהו יוכל לענות לי, איך ולאן אפשר לשלוח בקשה לנסות להתקבל לכתיבה במעריב לנוער?

lolita205

New member
שאלה לגבי מתנה...

קיבלתי מתנה תלושים לקניית מגפיים של סקטור ספורט. על התלוש רשום שהוא ניתן למימוש בסניפי רשת סקטור ספורט.. רק בעיה אחת קטנה - אין כזאת רשת! סקטור ספורט היא חברה שמוכרת את מוצריה בחנויות "סקטור טאון" האם משם אני צריכה ללכת לקחת את המגפיים? או שיעשו לי שם בעיות עם זה בגלל שרשום על התלוש למימוש בסקטור ספורט ולא בסקטור טאון...? בבקשה שמישהו שיודע יענה ומהר.. די דחוף. תודה

mor000

New member
תשובה

לפני כמה חודשים המערכת חיפשה כתבים חדשים ואפילו פירסמה כתובת מייל אליה אפשר לשלוח חומרים שנכתבו בעיתון במשך כמה שבועות טובים. נכון להיום, הכתבים החדשים כבר במערכת ככה שאם את עדיין רוצה לנסות את יכולה לשלוח מייל ל: [email protected] אם לא, פשוט נסי לעקוב אחר העיתונים ולנסות שנה הבאה להתקבל לנגלה הבאה של הכתבים החדשים. בהצלחה.

mor000

New member
אנחנו ממש לא קשורים לזה...

מצטערת. פשוט תתקשרי לסקטור ותשאלי...

מיכל163

New member
האם את מתכוונת לשבט עמית מהנהגת איילון?

אוולה הנהגת איילון. אין עוד מה להוסיף!

mor000

New member
מתן

אתה חייב להתחיל ללמוד לשרשר, פעם הבאה הודעות שלא ישורשרו ימחקו. נפתח שרשור של שאלות והערות. [לא לפתוח הודעה חדשה, אלא ללחוץ על הוספת תגובה.]

QbAlani

New member
שאלה קטנה

רציתי לדעת איך אני אוכל להגיש הצעה לכתבה למעריב לנוער? אני וחברים שלי הקמנו קבוצת פוטבול לנוער ראשונה ויחידה בארץ שעובדת בשיתוף עם הליגה הבוגרת של הפוטבול בארץ. חשבתי שהעניין יגרוף הצטרפות של בני נוער ובסופו של דבר ייצור ליגת נוער פוטבול בישראל. בתודה, שי

למעלה