שאלות ובקשות - זה המקום

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שתי שאלות....

1. אני לא אוכל לראות היום את הפרק, מתי יש ש.ח.? 2. לא ראיתי את הפרק של שבוע שעבר, יהיה לו ש.ח.? ומי עף באותו הפרק?

לירווני

New member
../images/Emo27.gif

היי
1.שידור חוזר יהיה בשבת הבאה בסביבות השעה 15:00<לא זוכרת את השעה המדוייקת> 2.היום בשעה 15:00<שוב,לא זוכרת את השעה במדויק> יהיה שידור חוזר,ושבוע שעבר אף אחד לא עף,החזירו את נמרוד לתוכנית.

E u r o b o y

New member
שאלות ובקשות - זה המקום../images/Emo222.gif

כל שאלה/בקשה שיש לכם הקשורה לתוכנית - שרשרו לכאן, ותענו בהקדם.

הגעתי היום למסקנה...

שדווקא רוני הכי התאימה לתפקיד.. מה שמצחיק שדווקא אחרי שהעיפו אותה הבנתי את זה

Msummer

New member
בבקשה....

אתם יכולים בבקשה לתת לי את תאריכי לידה של משתתפי התוכנית?? בבקשה זה באמת דחוף לי!!!

זה רק אני או ש......

יש איזה קטע בין נמרוד למלודי? תום-תום קירקר סביבה מאז תחילת התוכנית, ואיך שהוא עף היא התחילה ללטוש עיניים ולשלוח ידיים במר פרידברג (שמצידו, לא נראה שהוא סובל כל כך)...

oRtAloOsH18

New member
לא ניראה לי

אבל יש מצב שאריק דלוק עליה ובגלל זה הוא מדבר אליה ככה..

גם אני חשבתי על האפשרות הזאת...

אבל עדיין, הראו הרבה פעמים איך הם (נמרוד ומלודי) נמרחים אחד על השני.. ככה שאולי המחשבה שלי לא רחוקה מהמציאות.

oRtAloOsH18

New member
ניראה לי...

ניראה לי שזה סתם משחקים כאלה כי בסוף בוועדה הם די ירדו אחד על השני. ואם מסתכלים על העבר מה שהיה בין צביקה ליעל הייתי בטוחה שיש בניהם משו ובסוף זה היה כלום. יש מצב שזה מה שהטלויזיה רוצה לשדר לנו כדי למשוך יותר רייטינג וזה די עובד ראית שמה שהיה בין מלודי לתום תפס את כל הפירסומות וכולם רצו לראות איך זה יגמר לדעתי זאת דרך למשוך את הקהל..

iltw77

New member
אני כועס על קשת! מדוע לא פרסמו על

התוכנית ביום חמישי ? זה ממש לא הגון אני לא צופה יותר מדי בטלוזיה , ואם היה להם צורך בפרק נוסף ביום חמישי (ולא במוצ"ש) ראוי היה לשדר את זה ביום שבת - אחרי שיעקב פרי החזיר את נמרוד. הם עשו משהו נבזי - ממש לא ראוי! (2) אבקש ללחוץ על קשת שאת הגמר עצמו יעבירו בשידור ON LINE ולא לאחר עיכובים של כמה שעות

ענבאך

New member
פספסתי פרק?:/

בפעם האחרונה שאני זוכרת היו גם את חגית ורוני ואמרו שיעשו עוד משימה לפני כדי להחליט מי יהיו הארבעה. מה קרה?

למעלה