שאלות ובקשות על בומביי

עבריה*

New member
שאלות ובקשות על בומביי../images/Emo92.gif

אם אפשר לקבל שמות של שווקים ומיקומם מה אפשר לקנות שם בזול? (זו לא אני שנוסעת...) תודה.

יש שם כל כך הרבה....

המון המון שווקים יש בבומבי דרך אגב שמה הוא מומביי יש שם כם המון בינינים גבוהים ומרכזי עסקים ממש מנהטן הקטנה.... כל רחוב שם זה בעצם שוק כל רחוב כמעט אין לו סוף והוא מפוצץ בבאסטות ובדברים מאוד זולים... (בעיקר ליד תחנת הרכבת המפורסמת ה-VT) את שמם ומיקומם אני לא כל כך זוכר.... אבל אם יש לך ספר על הודו (מי שטס חיב להיות לו ספר כזה) יש שם את כל המידע על השווקים... בקשר למה שאפשר לקנות שם אני אסכם במילה אחת.. הכל ברי

למה???? ...

אני אמרתי לך שאני לא זוכר את שמם או את מיקומם אבל יש שם המון כאלו..... כל רחוב שם זה בעצם שוק... דרך אגב זו שטס או טסה לשם... נוחתת שם??? או בעצם מגיעה לשם ממקום אחר??? וכמו שכבר אמרתי מי שטס לשם או נמצא שם יש לו ספר או מדריך ושם יש את כל המידע על כל השווקים... ברי

עבריה*

New member
אז ככה ...

לא לכל מי שמגיע יש מדריך על הודו. יש גם אנשי עסקים שמגיעים ליומיים שלושה, ככה שאין להם עודף מידע ועניין על בומביי והודו בכלל. וזה שמגיע לשם - מגיע מהמזרח! ככה שהשאלה שלי הייתה ספציפית מאד, לאתר ולמנהל פורום שהצטייר כמי שמכיר את הודו. (לפנות לאתר המטייל ולשאר האתרים ברשת, גם אני יכולה וחשבתי לקבל את המידע כאן). תודה בכל אופן.

אוקי מה לעשות שאני....

לא מילון מהלך על 2 אבל ואת שמות השווקים ומיקומם אני לא זוכר במדויק... ואת צודקת בהחלט יש אנשים עסקים שמגיעים ליום יומיים אבל תמיד אפשר לשאול שם כל תייר (ויש המון כאלו) לקחת מונית או טוקטוק ולהגיע לכל שוק... יום טוב ברי

למעלה