שאלות ובקשות שרשרו לכאן

מזמינה רעיונות ליום הולדת

לאישה/בחורה בת 44, רעיונות בבקשה? אנחנו מאזור השפלה, רעיונות מגדרה ועד חדרה יתקבלו בברכה.............

tali300

New member
ספא וילג' חמת גדר - שאלה בטרם הזמנה

אנחנו רוצים לתת מתנה לחמי וחמתי יום כיף בחמת גדר. חשבנו על הספא וילג' כי הבנו שהוא אינטימי יותר. האם מישהו היה ויכול להמליץ ? חשבנו על ארוחת הבוקר או ארוחת הצהריים (מסעדת סיאם) הבדלים במחיר לא משמעותי. מישהו יכול להמליץ על איזה כיוון ? מישהו יכול להסביר לנו מה עושים שם מרגע ההגעה ? האם זה כולל שבת ? האם יש מקום לנוח בצהריים ?

בהחלט

New member
האם יש משהו מעניין בדרך לשיבטה מהמרכז? ../images/Emo41.gif

פריחה רב גונית, אטרקציה,הפנינג, וכו היום שבת 13.2.10 תוגה

mafin

New member
מחפשת המלצה לטיול בצפון

שלום, בחודש מרץ בעלי חוגג יום הולדת ואנחנו רוצים לנסוע צפונה עם בננו הקטן (2.5) לטיול של יומיים (כולל צימר) בניאס, שמורת הדן.. אשמח לקבל המלצות לטיול שגם הקטנצ'יק יפיק הנאה כולל שבילים עם עגלה תודה רבה

maayanro5

New member
ערב פסח- ארוחה חוויתית

שלום אני מחפשת מקום לערב פסח ועוד כמה ימים אחריו לשתי משפחות, מקום שבו עורכים סדר פסח שיהיה חוויה לילדים עם מוזיקה ושירים מישהו מיכם היה במשהו כזה או מכיר? אשמח מאוד על אינפורמציה מעיין

איליתיה

New member
נוסעים לאילת ../images/Emo73.gif

עם ילדה בת שנתיים ושלוש. יש רעיונות איפה כדאי לעצור להתרעננות מעניינת קצרה ? לא משהו שיעכב אותנו יותר מדי, במילא זו נסיעה ארוכה מדיי. האם יש משהו באילת שכדאי לעשות איתה ? חשבנו על המצפה התת ימי, אבל אני לא בטוחה כמה זה באמת יעניין אותה.

ווקשה ../images/Emo140.gif

סרט הצגה מופע מסעדה/בית קפה טיול קצרצר שופינג ביחד עם צ'ופר של שובר קנייה ספא מסאג' נופשון משותף בצימר לכל החברות או סדנא בתחום בשול/אפייה/שוקולד דפדפי בין דפי הפורום תקבלי שפע רעיונות והשראה חקשמייח

היי טלי

אכלנו בסיאם ארוחת צהריים הייתה בסדר גמור. מתרחצים בבריכת גופרית ונחים בכסאות השיזוף וחוזר חליללה מתרחצים ונחים. ביום גשום וקר ממש לא נעים לשהות שם. אם אין להם בעיות בריאותיות < לחץ דם בעיות לב וכ" > זאת אחלה מתנה.

בהחלט ../images/Emo13.gif

משהי מדהימה
שפורחת כל השנה תחפש את הפרח של הבסיס ותמסור לה
ענק ממני. בדרך ממליצה לך לעצור ליד קבוץ בארי לפריחה ובנחל הבשור.
נסיעה נעימה ובטוחה.

lusik

New member
כמה הצעות

באמצע הדרך חייבים לעצור, אחרת הן השתגעו באוטו 4 שעות! הייתי ממליצה על חוות האנטילופות בצופר לגבי אילת, לדעתי המצפה זה רעיון טוב, כי הבן שני (שנה וקצת) מאוד אוהב להסתכל על דגים, כי לסבתא יש אקווריום והוא די רגיל לעניין כבר

איליתיה

New member
../images/Emo41.gif שאלה על פריחת כלניות ../images/Emo41.gif

האם בדרך הלוך / חזור לאילת בואך כביש 6 - יש מצב לעצור במקום עם פריחת כלניות מרהיבה ? איפה ????

ווקשה ../images/Emo140.gif

יער אודם אחרי הישוב הדרוזי מסעדה, מכיל איילים שניתן להאכילם במרכז קנדה במטולה , פעילות לקטנטנים ובריכת שחייה מחוממת, טיילו במושבה עצמה , ראי פרטים בקישור צוק מנרה , עם מכוניות קארטינג ורכבל סיור בשמורת הדן , מרבית השבילים נגישים קבוץ הגושרים, פינת ליטוף טיילת עמי ליד קבוץ שדה נחמיה , מקום קסום לפיקניק ליד ערוץ החצבאני יום הולדת שמח

ה דרומי

New member
תברח היום שבת מהאזור הנגב המערבי

מעל שעה לקח לי להגיע הביתה וזה כביש שב5 דקות אתה בבית מלפני כפר עזה המכוניות עומדות מי שלא צריך להגיע שלא יתקרב. לא יום לפחות.

מוסיפה....

כדאי לברר במשרד המרחצאות, אם יש חבילות שי הכוללות ספא וארוחה. בעבר הם נתנו הנחות.

למעלה