שאלות ובקשות.

YONILA

New member
להיטים של...

די ג'י omin אם אני לא טועה היום מצאתי לראשונה שיר אחד מהסט שלו say say say של hi-tack יש לכם עוד שירים מהסט שלו להיטים כאלה זה יותר טכנו כזה יש אחד להיט ממש שאני מחפש וזה להיט במועדונים שיש שיר ופתאום משהי שרה כול רובוט תינוקי כזה ואז זה בא טראק של טכנו משהו מגניב... שיר ארוך זה קול מעוות של בחורה רובוט או תינוק כזה עיווט של קול כמובן בכל מועדון שומעים את הלהיט הזה

HoneyOhSugar

New member
ערה דחופה מפאת קוצר זמן...

היי, בוקר טוב לכם! מישהו יודע מה השם של השיר שחידשו בצרפתית של מייק בראנט ? זה חידוש שיצא ממש לא מזמן ו...זה לא aline והחידוש הוא לא של grafity Project תודה(-;

YONILA

New member
benny benassi

אני מכיר אבל יש שיר ספציפי ולא הרכב שלם....

YONILA

New member
אם אני יוכל לשמוע

אני ינסה לכתוב כמה מילים מהשיר! אם מה שנתת לי לא יהיה זה שהתכוונתי אליו

YONILA

New member
כמה מילים מהשיר: שיר תותח!!

היא צורחת ואז נפתח בקטע כמו פסנתר כזה... אבל משהו מתקדם יותר! יש פעמיים את המילה together ואז היא צורחת... האאאאאא ואז בא קטע הטכנו האיי טוטו לייט איי פולסוו רייט האיי שורלואו טו together האיי טוטו לייט איי פולסוו רייט האיי שורלואו טו together ואז היא צורחת.... ואז יש קטע כאילו פיצוץ כזה פצצה מתקתקת ורוצה להתפוצץ וברקע היא צורחת... הפצצה מתגברת ואז יש פיצוץ ואז זה הופך לקטע טכנו ... (זה השיר בערך (סליחה על המילים המוזרות באנגלית אני לא יודע אנגלית כל כך טוב אז מה שהיה נדמה לי כתבתי)

YONILA

New member
הרמז הבא:

אני ישלח לכם באיסייקו קטע שהשיר הזה בתוכו

YONILA

New member
טוב התיאשתי..

נכנעתי.. אני יחליף אם משהו איסי או מסנג'ר ואני ישלח לו את כל הסט... והוא כבר ידע על מה אני מדבר זה להיט במועדונים!

X Slider

New member
מיקס חדש לשיר צפרתי

של מייק ברנט... לס מווה טמה.. מישהו מכיר?

HoNeYyYy

New member
שאלה

שמעתי עכשיו ב99 אסקייפ שיר דאנס שגבר שר "today is tommerow..." למי יש מושג איך קוראים לשיר?

c vanush

New member
מישהו יודע עם ביום שישי יש הופעה

של עופר ניסים במועדון הדום??

SummerNightCity

New member
טוב לא דעת מה הולך פה. ניסיתי לברר.

באתרי לילה וכאלו, ולא מצאתי שום מסיבה בדום ביום שישי.
זה כבר ממש מוזר.
אני אנסה לברר דרך אנשים או משהו.
אם מישהו יודע, שיעדכן.

למעלה