שאלות ובקשות
.

david1710

New member
רמיקסים של מוזיקה קלאסית

היי! אני מטורף על עיבודים חדשים וקצביים של מוזיקה קלאסית. מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני מחפש בטירוף. תודה

ofiradi

New member
מחפש שני שירים

ובו בזמן גם ממליץ עליהם
הראשון, שיר דאנס בעברית - משהו עם "בוא נדהר" השני באנגלית - "I riase My hand and I surrender" תודה

Dieכבר

New member
קבל

http://www.discogs.com/release/283531 דיסק שלם של רמיקסים לקטעים קלאסיים תהנה...

SummerNightCity

New member
שאלות ובקשות ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif.

אני לא אקפיץ בכח מה שלא קופץ
.

YONILA

New member
לזהות שיר

קטע האוס מדהים ממועדונים זמר שר מילים: sound *** down" בהתחלה השיר נפתח בקטע של " וואי וואי וואי וואי.. ואז הזמר פורץ לשיר אנגלית אני לא יודע אז זה בעיה בזיהוי השיר

קבלי כמה טובים ../images/Emo140.gif

Astrix - Oranda Beckers - Switch Dali - Colours Psy Craft - Top gun Psysex Vs. Slider - Tribal Dance Sub6 - Pure Void - No Disco Yahel - Inta Omri Body Shaker - Sounds Like a Melody תהני

hitachi

New member
בונ'ה, אחלה רשימה! אולי אתה יכול

להוסיף גם רשימה של קטעים "ניצחונות" כלומר, יותר happy ?

rondadon

New member
פעם שעברה לא שירשרתי...

הפעם נהיה יותר מנומסים
ועזרה בזיהוי שיר אם אפשר הפזמון הולך בערך ככה What a feeling It's for real .... We where dancing through the night... משהו כזה בערך, יש גירסה שתמיד שמים במועדונים, מישהו מכיר?

triathlete

New member
עזרה !!! אני מחפש מיקס של עופר

ניסים הנקרא.roc te house איפה אפשר להוריד אותו.תודה

triathlete

New member
כך היה כתוב על המחשב שניגן

את הקטע.בלי THE רק TE תודה בכל מקרה .

livia

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo53.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

''אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב'' השיר'' עד סוף העולם ''של חיים משה??? נראה לי (לא מבינה במזרחית).
אבל רק בת שרה לבת
בהאוס מישהו יודע

Buba88

New member
הלפ...

שיר די חדש... לא כל כך זוכרת מילים אבל הקול של הזמר ששר מזכיר את הקול של מייקל ג'קסון.. תודה מראש למזהים!!

למעלה