שאלות ובקשות....

Puzzluna

New member
שאלות ובקשות....

אני אהיה היום בחנות בסנטר. אם יש לכם שאלות או דברים שאתם רוצים לדעת, שרשרו לפה ואני אשאל בשבילכם. אני אשאל לגבי פאזלים של PhotoMosaic.

../images/Emo121.gifאיזה סנטר?

תשאלי אותם מאיזה בד עשוי הפיקניק פאזל ואיך זה לא הורס אותו ואז אולי נוכל לדעת איך לאלתר, יש לי בבית פאזל של ילדים ככה שיש מצב שאני אעשה ניסויים בשבילכם אחרי שנדע...

Puzzluna

New member
מזרון מתגלגל

לפי תשובות הגולשים, הבד הוא לבד. אני אנסה לבדוק את זה שוב.

../images/Emo121.gifזאת רק השערה

לא יודעים בדיוק זה ניראה ככה אז משערים. בכולופן תודה.

Unseen Visitor

New member
בעניין המזרון המתגלגל

לצערי, אני לא יכולה לקנות את המזרון, כי כל הפאזלים שלי גדולים מידי. לכן אני רוצה להרכיב מזרון כזה לבד. חשבתי לקפוץ לחנות בסנטר כדי לראות את זה בעיניים ולא לנחש "על עיוור" איך זה עשוי. הבנתי מהודעות קודמות בפורום, שהמזרון מורכב מקרטון ולבד, אבל עדיין חסר הרבה מידע כדי להרכיב אותו. שאלות שאני יכולה לחשוב עליהן כרגע: איזה סוג של קרטון? באיזה עובי של בד לבד עדיף להשתמש? האם הלבד עוטף את הקרטון מכל הצדדים או רק מצד אחד? איך מחברים בין הלבד לקרטון - תופרים, מדביקים (באיזה דבק)...? אשמח אם מישהו שכבר בנה כזה מזרון יכתוב "מדריך למתחילים" תודה רבה.

kerengil

New member
בפעם העשירית כאן../images/Emo123.gif

כבר אמרתי - אפשר להכין לבד מאוד בקלות. הבד הוא לֶבֶד דק, הקרטון הוא גליל קרטון רגיל לחלוטין, כמו אלו שמכניסים לתוכם ציורים. הלבד לא עוטף את הקרטון ולא מתחבר אליו - פורשים אותו על השולחן עליו עובדים ובסוף העבודה פשוט מגלגלים אותו על הגליל. מה כל כך מסובך? חפשו הודעות קודמות שלי ותוכלו לראות שם תמונות של זה בפעולה.

../images/Emo121.gif את הכנת כזה לבד?

או שקינת? ד"א גליל של הניילונים העבה מתאים?

Puzzluna

New member
הבהרה!

מכיוון שהפרסום אסור על גבי הפורום אני אשאל רק שאלות בסגנון של: למה לא מביאים לארץ פאזלים מסוג זה או אחר וכדומה.... אין לי שום עניין לקדם חנות כזו או אחרת אלא רק לתת לכם את כל המידע שקשור בפאזלים. הפרסום מותר בלוחות הפורום בלבד! כל מידע פרסומי או עסקי יכול להרשם בלוחות בלבד.

Puzzluna

New member
תשובות.....

הבד של המזרון הוא אכן לבד, אבל בחנות טוענים שהוא עבר עיבוד מיוחד אשר גורם לחלקים להצמד אליו. במישוש רגיל זה נראה כמו לבד אבל אני ממש לא מומחית בבדים. לגבי פאזלים PhotoMosaic הם לא מביאים לארץ כרגע. ויש להם קטלוג של מורדילו (קטלוג של- HEYE 2004).

odedweiss

New member
שאלה בנושא קטלוג של- HEYE

"ויש להם קטלוג של מורדילו (קטלוג של- HEYE 2004)." א. בסנטר אפשר להזמין את כול הפזאלים המופיעים בקטלוג ב. בטויס אר רס שבשפיים יש להם גם קטלוג? ואם כן אפשר להזמין את הפאזלים שבקטלוג?

למעלה