שאלות והכרזות קטנות

ToryMaster

New member
שאלות והכרזות קטנות ../images/Emo64.gif

אתם יודעים מה לעשות, אני מקווה

dorgilyt

New member
ההפקה בדרך - >

כפי שניתן לקרוא בכתבה הזאת שנכונה ל10 בינואר-> http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=12637 כתוב שם בקיצור, שנרניה הרוויח עד אותו יום כ-530 מיליון דולר ברחבי העולם, ובימים אלו אולפני דיסני משכתבים את התסריט, ומחפשים במאי לסרט שצריך להימצא בשבועות הקרובים.
וכתוב גם, שתחילת צילומו של הסרט יחל בהמשך השנה. חוץ מזה, אפשר לראות את הסרטים הישנים:p

ToryMaster

New member
נראה לי אלמנטרי

הבמאי של "הארי פוטר וגביע האש" [ברח לי שמו] דיבר על כך שהסרטים האלה הם הפקה כל גדולה, עתירת פרטים ומסובכת, שצריך לאחריה זמן מנוחה. אני לא יודעת אם מחליפים פה במאי בגלל שהבמאי של אמא"ב תשוש או בגלל שהם פשוט רוצים לראות מגוון של שיטות ופרשנויות.

dorgilyt

New member
סיימתי את כספיאן../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, קבלתי טראומה בשראיתי ילד מנסה לגרום לנמלה לקפוץ לו על האף.

ToryMaster

New member
ברור

בחמישי אני מקווה לקפוץ לצומת ספרים ולקנות את השביעיה בגרסה הישנה, עם הכריכה הקשה.

otollo

New member
אה ושאלה...(ספוילר לקרב האחרון)

מה הקטע עם סוזן בסוף? למ היא פתאום ככה? מה הקטע של זה לעזאזל?

otollo

New member
שפתאום היא לא מאמינה בנרניה...

מה עבר עליה? לא אמרו על זה שום דבר בספר...אז חשבתי שלמישהו יש מושג אולי ממשהו שלואיס אמר או משהו.ונזכרתי בעוד שאלה שרציתי לשאול...באחת ההודעות פה ראיתי שמישהו שאל איזה שם מעדיפים למכשפה הלבנה,ג'דיס או נאדין.קראתי את כל הספרים , אני מבין שג'דיס זה מאחיינו שלך הקוסם...אבל מאיפה צץ "נאדין"?

ToryMaster

New member
מה עבר עליה?

גיל ההתבגרות עבר עליה, כמובן. אני חושבת שנאדין זה פרי מוחו הקודח של כותב ההודעה ההיא.

otollo

New member
תודה...

אני עדיין חושב שסוזן החליקה על הראש...נו...גיל התבגרות טיפשי...עוד סבלתי אותה באמא"ב אבל אחרי מה שאמרו היא פתאום נראית לי כל כך סנובית...

otollo

New member
לא יודע

יש בזה משהו מתנשא להתנהג אליהם כמו ילדים קטנים כשהם מדברים על נרניה
אבל, שיהיה לי בכיף שם באמריקה(אם היא עדיין שם אחרי...הממ המסע בדורך השחר?אם אני לא טועה)

למעלה