שאלות והצגה עצמית

שחור2

New member
שאלות והצגה עצמית

אני כותב את זה בכל הפרומים כי זה אני ורציתי שתכירו אותי לפני שאני אשאל שאלות. אז מידע אלי: אני מתאמן האומניות לחימה(קראטה) כבר מגיל 6. תמיד ענין אותי מדיטציה ואני עושה הרבה מטדציה עם נרות וכל זה. תמיד ענין אותי כישוף ואני בן אדם שמשקיע כדי להשיג דברים. ותמיד חשבתי שחסר משהוא בקראטה ואכשיו אני חושב שזה חלק המיסטי. אני בתוח שפעם בכל המאגיה ואומניות הלחימה היו ביחד. אז אכשיו אני רוצה לחבר אותם אצלי. אז אני מקווה ששכנתי אותכם שאני לא סתם מציק. אז שאלה אחת: כדי לשפר את היכולת שלי באומניות הלחימה , בריכוז חזק מה התרגילים שאני צריך לעשות. וחוץ מזה איזה תרגילים נחמדים למתחילים יש לכם. בתודה שחור 2

היי שחור!

נעים מאוד! ולמה שתציק? אני חושבת שלדמיון מודרך יכול להיות המון כוח שיעזור לך לקדם את עצמך באומנויות הלחימה ומכיוון שיש לזה (גם לאומנויות לחימה וגם לדמיון מודרך) קשר חזק עם מדיטציה, תוכל לנצל את מה שיש לדמיון המודרל להציע כדי להמריא למעלה.... אז כדי לשפר את היכולת שלך באומנויות הלחימה אני אפנה אותך לשאלה דומה שכבר עלתה כאן בפורום לפני כמה חודשים. תוכל לקרוא את השרשור ואת התרגיל שהצעתי לו, לנסות בעצמך וכמובן אם תרצה, לספר מה חווית. המון בהצלחה! הגר

שחור2

New member
תודה על התגובה

ואני מתכוון להשתתף הרבה בפרום הזה בתודה שחור2

שחור2

New member
היום באימון

היום באימון קראטה שלי התאמנתי מזה טוב ועשיתי דימיון מודרך קודם אבל לא נראה לי שזה קשור

אם עשית דמיון מודרך....

לפני האימון והרגשת טוב אחרי זה, אז סביר להניח שהדמיון המודרך חיזק אותך ונתן לך אנרגיות.. תנסה שוב, פעם אחת בלי דמיון מודרך לפני ופעם אחת נוספת עם ותראה לבד אם יש הבדל בין שתי הפעמים.... בהצלחה, הגר

שחור2

New member
סיפור קטן

יש לנו מורה שכל שיעור עושה לנו דימיון מדרך וזה מרגיע מוות ואני זה מאומניות הלחימה בתודה שחור

למעלה