שאלות והצעות לפסטיבל כרמיאל

שאלות והצעות לפסטיבל כרמיאל

נחזור לנושאים המענינים אותנו. לי נראה שפסטיבל כרמיאל הוא גולת הכותרת של פועלנו בכל השנה. מה דעתכם על סגנון כזה של פסטיבל. קבוץ המוני של אנשים - עדר אשר מתרוצץ ממקום למקום, לפעמים בלי מטרה. לומר אהלן אהלן,ולהמשיך - כאילו יודעים מה המטרה. הרבה עומדים לאכול - כאילו לשם כך הגיעו לפסטיבל. אחרים קונים כל מיני צעצועים ומלאכות יד - יריד תעסוקה ובזבוז זמן. אולי כדאי לכוון את כל הקהל להופעות איכותיות, ללהקות מיוחדות, חוויות פגישה עם אומנים ידועים או משהו אחר. ההתרוצצות המעיפת - במשך היום , מסוכנת. אנשים מגיעים בערב לדשא , כדי להרדם ולנוח. בערב השני של להקות הבלט - שמעתי בשנה שעברה , צרור נחירות, מכמה פינות. חשבתי שאני נמצא בבית מלון שדה. מה דעתכם. האם כך צריך להראות פסטיבל ? אולי אפשר אחרת. ולמי שיש רעיון חדש - שיגיד

לאצבעוני

היינו באותו פסטיבל ונהננו יחד מכל המופעים, אני רק שואל אם הצורה הזאת נראית לך. אני מחפש הכוונה ברורה לאירועים. להפוך אותם לאיכותיים. הרבה הרקדות במשך היום, למשל , הרקדת קשישים , בשעות הצהרים החמות - אולי מיותרות . או לעשותן בשעות אחרות. האם יש לך רצון, כמוני, לפגוש אומנים שונים, כמו שעשו בשנים קודמות. יורם גאון, רונית אופיר, שלומי שבת ,בזמן מתאים. עם תכנית מובנית.(כדוגמת ההופעה המרגשת לזכרה של עופרה חזה) אני מאוד נהנה מההרקדות היפות בלילה , ומהמפגש ההמוני הזה. אבל - הרהורי היו לגבי משך היום הארוך. אלה רק מחשבות, שרציתי לשתף בהם עוד חברים.

למעלה