שאלות וסליחה לפני יציאה לחופשה../images/Emo98.gif
בוקר טוב, ביום שבת בלילה אנחנו ועוד זוג חברים טסים לסיציליה עד ליום שישי. איזה כייף! אני באמת צריכה את הניקוי ראש הזה. ביום הנסיעה אהיה 23 ימים מתחילת מחזור ותמיד הרי יש סיכוי שמשהו מתפתח... . לכן יש לי 2 שאלות בקשר לנסיעה. רציתי לשאול את ד"ר בוצ´ן, אבל הוא במילואים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי: 1. כשאני במסעדה טובה, בארועים וכשאני בחופש, אני מאוד אוהבת לשתות יין אדום
. האם לדעתכם יש בעיה לשתות כוס או שתיים כל יום במהלך החופשה? 2. אנחנו נשכור שם רכב ואנחנו מעדיפים שזה יהיה ג´יפ. האם יש סיכון בנסיעה בג´יפ, עם כל הקפיצות שכרוכות בכך? מכיוון שאני לא אהיה פה בשבוע הבא, אני מאחלת צום קל לכל הצמים ומבקשת מראש סליחה מכל מי שאולי פגעתי בו, למרות שאף פעם לא התכוונתי. חוץ מזה אני מנצלת את ההזדמנות לאחל שוב לכולנו שנה פוריה
מיכל.
בוקר טוב, ביום שבת בלילה אנחנו ועוד זוג חברים טסים לסיציליה עד ליום שישי. איזה כייף! אני באמת צריכה את הניקוי ראש הזה. ביום הנסיעה אהיה 23 ימים מתחילת מחזור ותמיד הרי יש סיכוי שמשהו מתפתח... . לכן יש לי 2 שאלות בקשר לנסיעה. רציתי לשאול את ד"ר בוצ´ן, אבל הוא במילואים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי: 1. כשאני במסעדה טובה, בארועים וכשאני בחופש, אני מאוד אוהבת לשתות יין אדום