שאלות ועוד

someone123

New member
שאלות ועוד

דבר ראשון: כדאי לקרוא עד סוף ההודעה, או לחילופין פשוט לקפוץ לסוף ההודעה.
יש לי iPAQ 1910 (מעבד ARM?!) עם עברית של PDAC. 1. איפה אני יכול לרכוש בארץ נרתיק/כיסוי? (לליגד אין ל-1910) 2. צריך המלצה לתוכנת ציור (עדיף חינם). 3. בטח כבר שאלו: איך לגרום ל-X לסגור יישומים? התקנתי GigaBar אבל הוא לא תמיד סוגר את היישום ונשאר על המסך כשלא צריך אותו (במשחקים למשל). אולי אפשר להוריד ITask מאיפושהו? 4. איך אפשר לגרום לאותיות ב-ABC Tabs ב-Contacts להיות בעברית? (אפשר?) 5. האם המימדים של ה-Wallpaper ב-iPAQ 3950 הם כמו ב-iPAQ 1910? אם לא אז מה הם? סוף ההודעה: תשלחו לי תמונות, אני יהפוך לכם אותם ל-Wallaper. (ללא תמורה כמובן, סתם בשביל הכיף) אני ממליץ על משפחה וחברים או לחילופין בחורות בלבוש מינימלי.

mikeoreli

New member
אז ככה..

1. תנסה בהנדי, אם לא אופיס דיפו, אם לא תבדוק קניה בחו"ל. 2. תכנס לאתר הבא : http://www.pocketpcfreewares.com הוא בצרפתית, אבל ניתן להבין פחות או יותר, אפשר גם לתרגם אותו דרך גוגל. האתר מכיל מלא תוכנות לפוקט פיסי וכולם בחינם, אני ראיתי שם כמה תוכנות נחמדות. רק שתדע, אם אתה מחפש תוכנות ברמה של פוטושופ - הם עולות כסף ולא נתקלתי בחינמית, רוב החינמיות הם ברמה של "מברשת צבע" מהPC. 3.תוריד תוכנה בשם wisbar או אחותה icebar שמאוד מומלצות 4. לא ניתן לגרום לאותיות להופיע בעברית, צריך לבקש מPDAC שיעשו זאת בעדכונים הבאים אם זה אפשרי מצידם. 5. הרזולוציה היא אותה רזולוציה בכל הפוקט פיסים שיש, לא משנה איזו חברה. הרזולוציה היא 240X320. בגלל שהמסך של ה3950 יותר גדול, אז התמונה תהיה קצת יותר גדולה, אבל התמונה לא תתעוות אם זו השאלה. 6. אם אתה מחפש, אז אני, ללא תמורה (סתם בצחוק) אתן לך כתובות להורדת Themes לפוקט שכוללים בתוכם Wallpaper באיכות גבוהה, וגם משנים את הצבעים כדי שיתאימו לWallpaper: www.ppc4you.com www.pocketpcthemes.com www.pocketthemes.com

למעלה