שאלות וקושיות שלא קשורות

גידי27

New member
סתם קושיות לפני פסח למנהלות הפורום../images/Emo35.gif

במה שונה הפורום הנ"ל מייתר הפורומים שברשימה האם נועד הפורום לשיחות מסוג small talk או כל דיון מעניין האם הפורום נועד אך ורק להיכרויות מסוג לוח מודעות? או שאפשר לשרבב בו גם שירים או סיפורים מכול סוג..

ליאן.

New member
הכל כתוב בהודעת המנהלות..

אל תגיד לי שלא קראת....
מבחינתנו, עדיף כמה שפחות samll talk, כדי שהעיקר לא יתפספס (מי אני ומה אני מחפש/ת). לרשות הגולשים הצ´ט של הפורום לצ´יטוטים מורחבים.. דיונים אינם רלוונטיים כלל לנושא הפורום. להזכירך, קיים פורום בליינדייט ופורום בינו לבינה הדנים בסוגיות למינהם. לגבי שירים וסיפורים.. זה גם לא ממש רלוונטי.. מי שלא יכול להתאפק, לרשותו לוח שהוקם למטרה זו (לצערי, הוא מכיל עד 300 תוים) או שנמצא כבר דרך לשרשר..

גידי27

New member
טוב

כנראה שאיני מתאים לכאן שיהיה לכם פורום פורה והמון הצלחה.

גידי27

New member
בהמשך לשירשור למטה

אביע את דעתי Single זה שם תואר של יחיד לבד בודד פנוי וכו, השאלה לאיזה שם תואר הפורום מתאים אני במקרה רווק אבל לעניות דעתי פורום אמור להיות במה(כשמו כן הוא) לשיחות ללא סייגים למעט קללות או יצירת פרובוקציות מכוונות . חופש הביטויי חשוב לי מאוד וכאשר מחלטים לסתום פיות זה מקומם אותי לכן כתבתי שאיני מתאים לכאן. אגב אני מנהל פורום פסיכולוגיה באחד האתרים הגדולים והמוטו שלי לעולם לא למחוק למעט קללות ופרובוקציות. גם כשכותבים לא בנושא הפורום שלמענו הוא נוצר.

אתה עם דעותייך אנחנו עם דעותינו

תכבד את הגישה של הפורום הזה. אין צורך לפתוח דיונים על אותו עניין מחדש..

ליאן.

New member
תודה על דעתך

להזכירך, לפורום יש נושא. כפי שאין מקום לכתוב על פסיכולוגיה בפורום תיכנות, אין מקום להתדיינות בפורום זה. אנא ממך, כבד את הפורום ואת מטרתו. קיים לרשותך פורום אחר בנושא הכרויות, שם לא תהיה מוגבל בהגדרתו. נושא חופש הביטוי לא רלוונטי לעניין כלל, שכן קיימת לפורום מטרה מוגדרת וכללים מוגדרים ומוצהרים.. כל מה שנכתב מחוץ להגדרה (מחוץ לכללים) עתיד להמחק.

למעלה