שאלות ושאר ירקות

שאלה לגבי קנית טישירטים באיביי

אני אתחיל בזה שאני עוקבת קבועה של הפורום אבל לא רואה את עצמי בשלב זה מעלה לפה תמונות
(אותי זה קצת מלחיץ שכל העולם יכול לעקוב אחרי ככה...)

הסתכלתי היום באיביי וראיתי שיש מבחר חולצות טי חמודות ותהיתי אם למישהי יש פה נסיון בהזמנת בגדים מאי-ביי? (עד כה רכשתי רק שטויות משם
)

מה הייתן רוצות מהסטייליסטית האישית שלכם?

שלום לכולם!
אני סטיליסטית ויועצת תדמית, ואני צריכה את עזרתכן. אני בונה עכשיו סל שירותים חדש ורוצה להתאים אותו באופן מקסימלי לצורכי הלקוחות שלי. אז מי שפנתה פעם לסטייליסטית אישית, מי שחשבה לפנות וגם מי שלא חשבה אף פעם- מהו השירות שהייתן רוצות לקבל? מה חשוב לכם שהוא יכלול, האיזה צורה . אתן רוצות לעשות שופינג משותף או שפשוט יקנו לכם וזהו? אתןם מעדיפות ללמוד על עצמכם, על גופכם ועל סגנונכם שאישי כדי לדעת לערוך קניות לבד בהמשך, או שאתן רוצות שהסטייליסט פשוט יבנה לכם המלתחה ויחסוך לכם זמן ומאמץ? וגם מי שפנתה לסטייליסט יש לה ניסיון שלילי- אשמח לדעת מה לא אהבה ולמה. תודה לכולכם!

ספרנו1

New member
קרם הגנה לפנים עם ריח נעים

אני מחפש קרם הגנה שאוכל למרוח מס' פעמים ביום (לכן קרם לחות המשלב הגנה לא יתאים, כי הבנתי שזה לא טוב למרוח לחות יותר מפעמיים ביום). העניין הוא, שאני מחפש כזה שיש לו גם ריח נעים (ולא "ריח של קרם הגנה"/"ריח של ים/בריכה").

לגוף מצאתי משהו כזה -
https://www.google.co.il/search?q=s...hXJfywKHYPtD9sQ_AUIBigB#imgrc=Hh4-vtf1kKlm_M:

לפנים לא מצאתי. אשמח להמלצה

טיפים לקנייה באיביי

קניתי ביגוד מאיביי לא פעם. אם קונים בסין יש לדעת שהמידות שלהם מאוד קטנות לאומת המידות שלנו ואין להסתמך על המידות בלבד, צריך למדוד את עצמך ולבדוק האם יש טבלה של מדידות כאלה אצל המוכר ובמידה ויש ספק- לפנות למוכר ולהתעייץ לגבי המידה. בגדים מאוד זולים מסין עשויים להיות מאוד לא איכותיים לפעמים ( יחד עם זאת כולות להיות גם הפתעות לטובה ), לכן אני מעדיפה לקנות בגדים סיניים מאתר עליאקספרס- כי יש שם רשימת פידבקים מהקונים על אותו מוצר ואפשר לקרוא ולהתרשם). ישנם גם אתרים לא סיניים מאוד טובים עם עלות משלוח נומכה או חינמית, בהם המחירים טיפה יותר יקרים אבל גם האיכות יותר מובטחת...בהצלחה!

shmickey

New member
אהלן

הניק שלך מוכר לי

זה בסדר גמור, את יותר ממוזמנת להיות פעילה גם בלי להעלות תמונות, זה ממש לא תנאי קבלה

קניתי די הרבה מאי ביי וגם מאליאקספרס. אני יכולה להגיד לך שזה די ניסוי וטעיה. זה הימור שלפעמים מצליח יותר ולפעמים פחות. ממליצה לך לבחור במוכר שיש לו פידבק גבוה ולקרוא קצת מהביקורות שכתבו עליו.
אם את מזמינה ממוכר סיני, לרוב תצטרכי להזמין מידה אחת יותר ממה שאת קונה בארץ.
שווה להזמין מכמה מוכרים שונים ואז לדבוק באלה שהיית מרוצה מהם במיוחד.
שיהיה בהצלחה!

danashil90

New member
מעצבת שמלות

היי בנותת
חברה טובה מאוד מתחתנת,
יש לכן המלצות למעצבות שמלות ערב במחיר שפוי/ ושלא עוד מישהי תלבש את אותה השמלה?
:)
תודהה

למעלה