שאלות ושאר קושיות

PeachGirl

New member
שאלות ושאר קושיות

אני אתחיל (השאלות שלי מיועדות לתולי): 1. היכן אני יכולה למצוא לקים של :גולד, ntp ועץ הזית? 2. בבלוג שלך יש גוון מדהים של שיק, שמספרו 238. הסתכלתי בהרבה סטנדים של החברה. ואין שום דבר. איפה אני יכולה להשיג אותו?..

סקרמנטה

New member
ואם אני לא תולי? ../images/Emo8.gif

אני מניחה שאת מתכוונים ללקים של "זית" ולא "עץ הזית". בפוסט האחרון בבלוג שלי צירפתי, בין השאר, גם צילום של סטנד צנוע שלהם - בבית מרקחת! לא זכור לי שראיתי אותם במקומות אחרים. ב-ntp וגולד לא נראה לי שנתקלתי (עדיין). את שיק 238 דווקא יצא לי לראות בתל אביב לפני כחודש וחצי בסופר-פארם, במגה וגם בפרפומריות. איפה חיפשת?

תולי01

New member
תשובות ../images/Emo140.gif

את הלקים של גולד ו-ntp מצאתי בחנות של טופנייל. יש להם מבחר גדול אבל קחי בחשבון שהרבה פעמים הלקים היו נראים זוועה, מופרדים או משומשים, אז צריך קצת לברור.....אבל שווה
מצרפת לך את האתר שלהם - http://www.topnail.co.il/ את הלקים של זית (כמו שסקרמנטה כתבה) מצאתי פעם אחת בחנות כזאת שאני לא זוכרת בדיוק איך קוראים לה, משהו כמו "עולם הבית והטקסטיל" - היא היתה ליד סניף של מגה שקנינו בו, ובדרך לחניה ראיתי סטנדים של לקים מבצבצים ולא יכולתי להתאפק
כמה חודשים אחרי זה, כשעברתי בה, כבר לא היו את הלקים של זית. מה שכן, אני יודעת שיש בונות ציפורניים שהשתמשו בלקים האלה, אז אולי את יכולה לשאול בפורומים שלהם או אם את מכירה מישהי
לגבי ה- 238 של שיק, הוא באמת מקסים ואני מבינה אותך, בחבילה האחרונה ששלחתי, מישהי ביקשה ממני לקנות לה אותו וגם אני לא הצלחתי למצוא אותו. מה שכן, יש אחד שהוא די דומה אם את לא נעולה על הגוון..... אם את רוצה את ה- 238 ספציפית אני מוכנה לקנות לך אותו אם אני אתקל בו ואני בטוחה שגם שאר הבנות בפורום ישמחו לעזור

PeachGirl

New member
בנות יקרות!!

תודה על התשובות וההתייחסויות! אני כבר מדמיינת את עצמי עוברת דרך כל בית מרקחת בחיפוש אחר הלקים הללו... רוקחים- הישמרו! עכשיו לגבי השיק, אני חושבת שמצאתי את התשובה! הורידו אותו מהמדפים והעלו אותו בסדרה החדשה! היום מצאתי את אותו הגוון במספור 309- אני יעלה בקרוב! ואפילו רכשתי אותו אבל תודה רבה על התשובות!

למעלה