שאלות ותהיות לגבי בנג'מין ליינוס

GILO JERUSALEM

New member
שאלות ותהיות לגבי בנג'מין ליינוס

הודעה ראשונה פה :).. לא כל כך ברור מאיפה בן החזיק את כל הכסף הזה שהיה לו, ושנדרש ממיילס בעונה הרביעית.. מאיפה כל הדרכונים והזהויות? מאיפה בא כל הכוח הזה? היכולת של בן לצאת מהיא ולשוב כאוות נפשו ברורה לי אבל העבר שלו לאחר השתלטות מחנה דהארמה לא ברורה לי בכלל.. אשמח לקבל תשובות :)

JohnLocke

New member
לא נאמר מאיפה לאחרים יש כסף

רק ידוע שיש להם רשת גדולה של אנשים ותשתיות בעולם החיצון. הדרך הכי הגיונית היא שהם השתמשו בידע על העתיד כדי להרוויח כסף בבורסה/הימורים. למשל, בן ידע שכשמזיזים את הגלגל קופצים בזמן (הוא שאל את הפקידה במלון בטוניסיה איזו שנה זו). אולי אחד מהאחרים סובב פעם את הגלגל, אבל במקום לקפוץ לעתיד הוא קפץ לעבר. היה לו ידע על העתיד וכך הוא הרוויח כסף, והחלה להיות תשתית מחוץ לאי בשביל האחרים.

GILO JERUSALEM

New member
ואללה .. רעיון יפה :)

עדיין התרשמתי מהתנהלותו של בן בעונה הרביעית כסוכן מוסד של ממש עם שלל הזהויות והמיומנות בעולם האמיתי :) אבל הצגת פתרון אפשרי מעניין אם מישהו יפתח את זה ב dvd שאמור לצאת.

JohnLocke

New member
גם היומן של פראדיי יכל להיכנס לתמונה

ידוע שהיומן היה ברשות אלואיז, מנהיגת האחרים, ב1977. אולי האחרים ראו פוטנציאל בידע על העתיד שהיה שם. למשל, פראדיי היה יכול לכתוב "יומני היקר, אני כ"כ נהנה להשתמש במחשב הפרטי שלי במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, החברה הכי גדולה בעולם". ואז האחרים ידעו להשקיע במיקרוסופט ונהיו עשירים.

murphy

New member
סוייר אומר את זה לג'ולייט

כשהם נלקחו לצוללת, שהם ישקיעו במיקרוסופט ויהיה להם הרבה כסף. ואז הגיעה קייט והתוכניות השתנו

למעלה