שאלות ותהיות

ronali3

New member
ניילטייק?

שלום בננות..אני יודעת ששאלתי בעבר את האלה הזו בפורום אבל אני שואלת שוב
אני נוסעת השבוע לניו יורק ואני רוצה להזמין כמה לקים מ transdesign. אני רוצה להזמין מחזק של נייל טק. בארץ זה נמכר ב100 שקל בלי הנחה..60 אחרי הנחה,לפי מה שאני רואה באתר זה 24 שקל לשניהם.עכשיו אני לא מבינה מה מפה צריך להזמין יש פה באתר כל כך הרבה סוגים שונים אז מישהי בבקשה יכולה להגיד לי איזה אני צריכה לקחת שזה יהיה כמו האלו בארץ שקונים בזוג בסופר פארם ? אני מצרפת קישור לאתר צריך לגלגל טיפה למטה עם העכבר להכנס לאיפה שכתוב NAIL TEK וד"א איזה לקים נוספים כדאי להזמין ? אני אקנה OPI ..מה עוד? http://www.transdesign.com/ תודה רבה!!!!

elina26

New member
ESSIE בחול?

בעוד כשלושה שבועות אני מתכננת נסיעה למרכז אירופה. גרמניה, שוויץ, איטליה. האם מחירי הלקים שם יותר זולים מבארץ (של אסי)?

שבוע טוב לכולן

דבר ראשון יש לכן פורום ממש נחמד וכיף מאוד להיכנס אליו. יש לי שאלה קטנה- מישהי מכירה מוצר שודמה ל- עור חדש של תפוח? אני כבר לא מוצאת אותו בפארים וכשדיברתי עם החברה נאמר לי שהפסיקו לשווק אותו ולא יודעים אם יחזרו לשווק אותו......

muesli

New member
זה

Foundation II Intensive therapy II אני הייתי מהמרת גם על הסדרה החדשה שמופיעה שם CITRA ללא הפורמלדהיד (הייתי שמחה לנסות בעצמי)

JAP Noa

New member
אני יודעת להגיד על גרמניה..

שעולה כמו בארץ, יש מצב שאפילו יעלה יותר כי היורו חוזר לעלות. באירופה ESSIE מאוד יקר, כמו אצלנו. בארה"ב לעומת זאת הוא ממש זול.

Marble Arch

New member
חבל, דווקא אהבתי את המוצר הזה..

אבל ניראה לי שיש כמה בנות שלא אהבו אותו, אולי הן יפנו אליך במסרים...

יקירתי - תשובות בשבילך

לגבי המחזק של "אהבה". הייתי איתו שבוע שלם, הראה סימני התקלפות ביום הרביעי-חמישי, שזה בעיניי יותר מסביר לעומת הנייל טק. לגבי ההצהבה - אין.

muesli

New member
נשמע מעולה

היית רק איתו, או עם לק מעל? היה חידוש שכבות במהלך הימים או ...? תודה שזכרת!

sHiR TaDmOr

New member
לקים בלונדון ../images/Emo160.gif

איפה אפשר למצוא לקים בלונדון? אני אשמח לדעת על לקים "פושטים" וכמובן גם על OPI, אסי וכל אלה... אפשר למצוא אותם בכל חור, כמו דראגסטורס וכאלה, או שיש חנויות מסוימות? אשמח לתובנות בעניין! תודה

4LeafClover

New member
תשובתי בעניין ../images/Emo13.gif

בדיוק חזרתי מטיולון בלונדון לפני חודשיים ובאמצע הטיול באמת התקלף לי הלק ששמתי בארץ, ונתקעתי קצת. אז המקומות שאפשר למצוא בהם לקים, הם בעיקר הדראגסטורס, אם זה Superdrug או Boots, שם אפשר למצוא לקים בשלל צבעים ודי בזול (יש כמעט תמיד מבצעים של קנה 2 קבל 1 חינם). לגבי לקים של אסי/OPI וכו' - אני נתקלתי בהם רק בקניון הגדול Westfield, שם היה מן מקום של מניקור אקספרס כזה (בסגנון LAKA) ומכרו שם לקים של החברות האלו, וגם עשו שם מניקור עם הלקים האלה. מעבר לזה, לא מצאתי את הלקים האלה למכירה. תהני המון :) מתה על לונדון.

Camden

New member
../images/Emo99.gif

אז ככה, בדראגסטורס שלהם (יש שני שמות גדולים, אחד זה בוטס boots והשני זה סופרדראג superdrug) יש את כל המותגים הפחות יוקרתיים (low end) של איפור וקוסמטיקה. מומלצים מאוד הלקים של בארי אם barry m שאותם רוב הסיכויים שתמצאי יותר בסופרדראג מאשר בבוטס (ודרך אגב גם האיפור שלו ממש ממש מוצלח), או בבוטסים הגדולים. אני אהבתי גם את collection 2000 ול-17 היו צבעים ממש יפים, אבל תכלס בכל סטנד של כל חברה תמצאי המון לקים, אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה לאתר שם אותם.. את opi, essie ו-nail inc את יכולה למצוא בווסטפילד כמו שנאמר מעליי, שזה קניון עצום, או בחנויות היוקרתיות יותר (high end) כמו הרודס, סלפרידג'ס ונראה לי שגם בג'ון לואיס. נייל אינק גם אפשר למצוא בחנות דגל של טופ שופ באוקספורד סטריט רק קחי בחשבון שגם שם הם יקרים, פעם אחרונה שראיתי, opi ו-nail inc עלו 10 פאונד לפחות, שזה בערך 60 שקלים, ואסי אני חושבת שגם עלה בין 8 ל10 פאונד... אבל בכל החנויות האלה, אני יודעת שלפחות בלפרידג'ס בטוח, יש עמדות נחמדות נורא של מניקור פדיקור עם לקים של nail inc ו-opi. וחוץ מזה, אחד הלקים שאני הכי אוהבת נקנה בשוק קמדן בפאונד וחצי בערך, אז אני גם הייתי לוקחת יום להסתובב בקמדן (גם בגלל שזה אזור מדהים בעיניי) ומחפשת שם בשוק.. שם גם אפשר קצת להתמקח איתם על המחירים... ותהני! אני כל כך מקנאה...

sHiR TaDmOr

New member
ברח התוכן

איזה באסה שהמחירים כאלה יקרים! כ"כ תכננתי לחזור עם סטוקים של אופי וכאלה
לא נורא, העיקר שנעשה חיים :)) שוק קמדן נשמע נחמד, אני אעלה את הרעיון :) שוב תודה לשתיכן, החכמתי ^^

Camden

New member
בכיף! ../images/Emo13.gif

כן, זה באסה שהחברות שאנחנו מכירות יותר יקרות גם שם, אבל באמת שאפשר למצוא גם לקים זולים ממש של חברות פחות מוכרות בצבעים מדהימים! שווה לחפש שם טוב... ואת חייבת להיות בקמדן! אני לא רוצה לשמוע שחזרת בלי שהיית שם!

למעלה