שאלות ותשובות לעניין גבולות הידיעה, וכו'..
שאלות ותשובות לעניין שנשאלתי והשבתי על עניין גבול הידיעה - הידיעה הגבולית - עליהן גבולות המותר והאסור, וכו`..
• תגובה על לקט מדברייך ו daniella4 ו 01:14 | 05/12/03 מדוע גבול הידיעה הוא גבול האיסור מבחינת בריאתו של האל? מדוע ישברו כל הכלים כשנגיע לידיעת מיצפנות האל? מדוע אתה קובע בשמו שנלך לעזאזל? מהיכן ההוכחות שלך לגבי תוכנית האל, למרות שראוי לציין שגילית צניעות קלה שראויה לשבח. על כי בכל זאת הינך מכיר רק את עיקרי תוכניתו כי כנראה אלוהים לא מתדפק על דלתך מדי יום. ובאשר לתוכנית האוטומטית של האל: בין מה ``שאין שיודע את כל מה שה` יודע``. לבין ולהלן: ``עיקרי תוכנית האל`` זאת יומרה. וכאן גם הסתירה ולעניין משה, אוסיף: ``...ובין היתר בכדי שלא כולם ידעו לזאת האמת הגדולה בטרם עתה עד עת התגלותו אלוהים במשיח-צדק`` נשמע כל כך דרמטי, האם אתה קיבלת הודעה אחרת מהאל? האם זכית בביקור אלוהי? ואתה אינך ככולם? ספר לי כיצד אתה מוציא את הסוד מאחורי הפשט? צר לי איני קונה את דברייך. הם נשמעים לי מיסיונרים, פאנטים, ברובם אני משערת שהינם תוצאה של שטיפת מוח, בתוספת חשיבה אינדבדואלית, וטוב שכך אך טבולה בקיצוניות, ומידה לא מבוטלת של נרקסיסטיות • תגובה לתגובתך: ו ל נ צ ח < ההודעה הנוכחית ו 19:34 | 05/12/03 א) בכדי להבטיח באינסוף את החיים לכל-הנשמה שהיא נצחית כמוהו אלוהים , ברא עבורה גוף אדם ועולם חיים החיוני לה כאוויר לנשימה. כל גוף ועולם אלוהים מחריב ובורא מחדש אותם. כל עולם גלגול שלם בו בראשית עד ואחרית, אינסוף גלגולים באינסוף שהם זהים כקודמיהם ושיבואו בעקבותיהם באינסוף. בזאת תוכניתו הקדושה קבע חוקים (חוקות שמיים לדוגמה) בהם הגבולות גבולות המותר והאסור, ומבחינתו אותם קבע בכדי לעד להבטיח את תוכניתו הקדושה תוכנית חיים לכל הנשמה. ב) שבירת-הכלים היא בכדי שחוץ מזה שתוכניתו לעד תעבוד ללא שום תקלות, למענו ולמעננו הכין מראש הבמאי של ההצגה הגדולה בתבל,(כולנו שחקנים וצופים באותו המחזה(מחזה-החיים),את ``הפינלה`` הפנטסטית הקולוסאלית המדהימה הווירטואוזית הנוראה המופלאה היא שבירת הכלים והכללים הכללית ובכדי שרק הוא האלוהים <<<<< אחרי ככלות הכול לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה לתפארה >>>> ג) כולם נלך לעז – אז –אל משם באנו ולשם נלך. ואיך אני יודע? - מהלוגיקה, כן, מהלוגיקה הצלולה ומהחקר-השכלי האינטנסיבי שעשיתי בשנותיי הצעירות ומהנורא שמהניסיון שבדבר. שם הייתי ושם אהיה אתך אתכם עם כולם. -העניין הוא שאת לא כיוצאי-מהכלל, לא כמוני, את פשוט שכחת את עברך. לא כך אני. המשוררת הלאומית רחל כתבה: << אף סכר שכחה בניתי לי מגן הנה היה כלא היה >> <<< חידת-חיים תהיה מובנת תצוקת-חיים קלה, כאלה באביב ימותו ברכה היא או קללה >>> ד) ההוכחות לך לכולם רק לאחר השמועות שממני, לי כן הוכחתי את זאת ומזמן שזה לפני כמה עשורי שנים. ולידיעתך יקירתי, אני הוא זה שמתדפק על דלתו מדי יום ולא ההיפך. ה) בקשר לתוכנית האוטומטית של האל לא מבין אותך היכן מצאת בדבריי סתירה? תצטטי בבקשה כל מילה ומילה שלי מבלי להשמיט ואפילו לא אות אחת מהמשפט שכתבתי ותוכלי להבין מהנקרא שאין שום סתירה בדבריי. והיומרה? היומרה היא בך! כי כאשר את שאינך מבינה וכעיוורת בידע הייחודי, ישר את חסרת-הידע הזה , באה את וקובעת שהוא מיומרה. ו) איני מחייב לא אותך ולא איש לקנות או לא לקנות את דבריי. הצהרתי ולא מעט ש <<< בעת הזאת אני אותם משמיע. >>> ואם והם לך נשמעים מיסיונרים, פאנטים, ברובם ושאת משערת שהינם תוצאה של שטיפת מוח, בתוספת חשיבה אינדבדואלית, וטוב שכך אך טבולה בקיצוניות, ומידה לא מבוטלת של נרקסיסטיות , זאת היא דעתך, מצידי תחיי איתה המעט זמן שנותר לך לחיות עם שכזאת דעתך עד(וקרוב מאוד הדבר)שתתפכחי וכך כולם ובלדעת את האמת הגדולה היא אחת האמת-האוניברסלית אמת-האלוהים. שבת-שלום, * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *
שאלות ותשובות לעניין שנשאלתי והשבתי על עניין גבול הידיעה - הידיעה הגבולית - עליהן גבולות המותר והאסור, וכו`..