שאלות חדשה בפורום

sharonbello

New member
שאלות חדשה בפורום

קודם כל תודה על הפורום! יש לי כמה שאלות: קירן בן כמעט שמונה חודשים התחיל להתהפך בגיל ארבעה חודשים הפסיק כשעברנו לניו יורק בגיל חמישה וחצי חודשים וחזר בשישה וחצי. כיום מתהפך ומסתובב סביב צירו חופשי. דוחף את עצמו אחורה 1. הוא אינו זוחל אלא מנסה כביבול שכיבות שמיכה (צירפתי תמונה) האם זוהי תחילתה של זחילה? 2. הוא אינו אומר הברות רבות רק אאאאא ו בבבבבבב יש לציין כי גם אביו וגם אני דיברנו מאוחר. הוא מגיב למוסיקה בצורה מדהימה. מתי להתחיל לדאוג? 3. הוא אוכל כמויות גדולות מאוד של אוכל כמויות של מבוגר. הוא אינו שמנמן כלל. לפעמים נראה שכואב לו מרב אוכל , אך הוא דורש עוד. אני אינני מגבילה כלל האם זה נכון לעשות? בנוסף יש לו העדפות ברורות לגבי מה הוא אוהב לכן יש לי הרגשה שאינו אוכל מגוון. לדוגמא: בוקר הנקה בוקר מאוחר בננה שלמה תפוח שלם 5-6 כפות שיבולת שועל/מים אחר צהרים 2 גרברים אורגנים + קצת אבוקדו ערב 2 גרברים אורגנים + הנקה לילה הנקה יש לציין שהוא עלה חצי קילו בחודש האחרון וגבה 2.5 סמ. והוא אוכל כמעט אותן ארוחות כל יום אפילו אם מוכן לטעוםן אוכל חדש הוא לא ממש מוכן לאכול. האם זה בסדר? האם ג'נג'ר בריא? תודה מראש

ברוכה הבאה לפורומינו../images/Emo140.gif

בפורום יש אנשי מקצוע מתחומים שונים שעונים ולכן על מנת שלא יתפספסו שאלותייך החשובות אני ממליצה להצמיד את שאלה 3 לשרשור התזונה ואת שאלה 2 לשרשור חדש שיפתח עבור קלינאית התקשורת. לגבי שאלה 1. אני רואה בתמונה רגליים ישרות. האם בנך מגיע לעמידת שש ( עמידת ברכיים וידיים כאשר הברכיים כפופות)? האם תמיד הרגליים ישרות? על מנת לזחול יש לדעת לדחוף עם הרגליים ע"י כיפוף ויישור של הברך. תני לי עוד פרטים ואנסה לענות.

sharonbello

New member
No he doesn't

He doesn't crowl in any way. his legs in this position are always streight Sorry for writing in English I don't have excess to hebrew right now Thanks you

"שכיבות שמיכה" בגיל 8 חודשים ...

שלום sharonbello, תשמעי... הילד חזק (ומתוק
) מעבר לזה, התנוחה שבה הוא נמצא אינה מאפשרת התקדמות. נסי את לעמוד בפוזיציה כזו (זה מאוד קשה!) ותראי שכמעט בלתי אפשרי לנתק יד מהרצפה וגם כשכבר מנתנקים... איך אפשר להתקדם ככה עם הרגליים? מה קורה כשאת מניחה אותו בעמידת 6 (השענות על הברכיים)? האם יסרב להשאר בעצמו בתנוחה כזו ויחזור לישר רגליים? אם הוא נשאר בעמידת 6 (גם בתמיכה שלך), הושיטי לו צעצועים באויר, כדי שיתרגל העברת משקל לאחת הידיים וניתוק היד השניה מהרצפה... בדיוק כמו שעושים בזחילה. בשכיבה שלו על הגב את יכולה לעשות תרגילי "אפניים" לכיפוף הברכיים, ולעודד מודעות ברכיים ע"י הדבקת מדבקות, גומיות או ציור על הברכיים. כמו כן, עודדי אותו לעלות מעל מכשולים או מדרגות, כשאת מכוונת אותו בהתחלה ומדגימה לו, על גופו, את תפקיד הברכיים בנשיאת משקל הגוף בזחילה. ישנם עוד תרגילים רבים לעידוד השימוש בברכיים לעבודה, אך יתכן ואלו לבדם יספיקו. אשמח אם תעדכני, ענבל

sharonbello

New member
Hi Inbal

Kiran started crewling yesterday on his tummy. He seams to try to figure out how to bend his knees as well. I'll try some of the exrecises you suggested. And yes he is very very storng. Thanks so much

למעלה