שאלות! חח כי הפורום יבש

13 u S t 3 D

New member
שאלות! חח כי הפורום יבש

1. איזה סינגל הכי אהבתם? 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו? 3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב? 4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד? 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא __ מ1-10 6. איזה עוד להקות אתם אוהבים? משעממממממממם!!..

ווווויייייפייייייי שאלות!

1. איזה סינגל הכי אהבתם? "סליפינג וויט' דה לייט'ס און" ו-"יו סייד נו" 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו? נמנמ..אני אחשוב על זה. 3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב? "סלייפינג וויט' דה לייט'ס און" 4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד? לא חושבת....אני צכה להשיג כמה בדחיפות באמת...זה בגלל שאני קוראת רק מעריב לנוער ולא מפרסמים שם כלום עליהם...ומאיפה לי לדעת מה יש בראש1??...מיאו אין פוסטרים. אני אלך לקנות מגזינים מחו"ל בדיזינגוף..חחח 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא _5_ {מ1-10}{כי אחרי הכל באסטד היא לא הלהקה האהובה עליי ביותר,היא השלישית האהובה עליי... . איזה עוד להקות אתם אוהבים? אוונסנס ורד הוט צ'ילי פפרז

devil lady

New member
תשובותתשובותתשובותתשובותתשובותתשובו

1. she wants to be me שיר שולט! 2. חידוש?! שישירו שירים שלהם הם לא צריכים לחדש! 3. who's david ליריקס חמוד ביותר 4. לאפ 5. רמת הערצה?! אני אוהבת את דרך הכתיבה וההלחנה שלהם אני מתה עליהם בכלל! אז אני מניחה...8 =) 6. ראסמוס, אוואסנס, רד הוט צ'ילי פפרס, אירוסמיט...וכאלה אין לי ממש ספציפי אם אני אוהבת את השיר והלהקה טובה אז למה לא...אני שומעת...לא ממש חשוב איזה להקה ויש מלא מישראל כמו שייגעצ, אביב, ירמי קפלן הם טובים!

Dark Amy

New member
../images/Emo28.gif אניי ../images/Emo28.gif

1. איזה סינגל הכי אהבתם? קראשד דה וודינג נראה לי 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו? רק צ'ארלי... FEEL של רובי וויליאמס.... השיר הזה עם הקול של צ'ארלי... גאדדד
3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב? Without you 4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד? נופ... כל הפוסטרים שהיו לי נתתי לחברה שלי שאוהבת אותם... חחחח 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא __ מ1-10 9 או משהו חחחח 6. איזה עוד להקות אתם אוהבים? אוונסנס ו... המ... היהודים.. חחח אני לא אוהבת הרבה להקות

13usted

New member
../images/Emo153.gif

1. איזה סינגל הכי אהבתם?נראה לי שאת כולם...קשה לבחור... 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו?לא עולה לי עכשיו כלום חוץ מit's my ife-שאין לי מושג למה הוא נכנס לי למוח!!! 3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב?
אין לי מושג מה זה
4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד?בטחחחחחחחחחחחחחחחחח-אבל אני צריכה להשיג עוד ושיהיו ג-ד-ו-ל-י-ם-!!! 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא __ מ1-10-.....100!!!!! 6. איזה עוד להקות אתם אוהבים?יש הרבה להקות שאני אוהבת(הביטלס,נירוונה,אר אי אם,היהודים ועודעודעוד...)אבל את באסטד
וקולדפליי
אני הכי אוהבת!!!!!! ....זהו....

Avrils FREAK

New member
תשובות...

1. סינגל.. אמ... Crushed The Weadding. 2. חידוש? אוייי... יש מלא!! Everytime, או I'm Not In Love של A1
3. אמממ... הליריקס הכי טוב? אממ... אהבתי את הרעיון של WIGTSF... 4. כן... 2... מצאתי אותם דחוסים אצלי בין העיתונים אתמול ב-11 ועשרים, והיום תליתי אותם. 5. מ-1 עד 10?? אמממ... משו בין 5-6... אני פשוט אוהבת אותם ות'שירים שלהם... אבל אני בקושי מכירה אותם, ואני לא שומעת אותם כל כך הרבה... כי התמכרתי לדיסק של אבריל לאבין (רמז...!). 6. אני בקושי שומעת מוסיקה. אני שומעת רק דברים שאני יודעת שהם טובים ואת השאר אני לא שומעת בכלל, ואני גם לא מתעדכנת או משו... אבל יש עוד להקה אחת מעולה שאני שומעת ת'מוסיקה שלה ובוכה! הם מדהימים!!!! קוראים להם A1
אבל אפ'חד לא מכיר אותם בטח...

blink me1

New member
גמני גמני גמניייייייי../images/Emo58.gif

1.אמממ...האמת?!?...what i go to school for למרות שהם ניראים שם זוועה...!! מבחינת להיסתכל עם פה פעור מלא ריר
זה הקליפ האחרון החדש שלהם..נננוווו מה שמו?!?... שהם במטוס עם הדיילת הקופה הזאת...וואאאווו הם פשוט מהממיייםםם 2.אמממ...משו של בלינק 182!!
אמממ....אולי dammit 3.וואו....המון!!...מה שהכי בולט לי עכשיו זה loser kid..מרגש[[= אהה וגם sleeping with the light on!!!! וגםם britney יפה!... קיצר-כל הדיסק הראשון!! הוא מושלםםם.... 4.בחדר?? כלום!!!...בקופסע מלאת המזכרות שלי-5 5. שבע...ליפני חצי שנה זה היה 10000000000! 6.blink182 sum41 cky וזהו בערך... ואני רוצה לציין!!!!!-שמיסיז רובינסון ובראון אייד גירל הם חידושים מצויינים!! הרבה יותר טובים מהישנים...!!!

blink me1

New member
אה ו...

6.היהודים שייגעצ אביב גפן ובוטן מתוק בקרקס... חח שחכתי//=

fight star

New member
me three!!! אהה... חח עזבו

1.איזה סינגל הכי אהבתי....אההם... את כולם! אבל אם אני חיייייבת לבחור אז who's david ן sleeping with the lights on שלאחרונה התמכרתי קשות לשניהם...אין לי הסבר לזה...חחח אהה, ודרך אגב אני חושבת שב אייר הוסטס(האחרון) ובwho's david הם נראים פצצצצצההההה 2.חידוש. אוקיי צריך לחשוב על זה...למרות שהחידושים שהם עשו לכמה שירים יצאו ממש יפה אין לי ממש רעיון על משהו כרגע אז אני נמנעת...ואני גם חושבת שהם באמת הכי טובים עם שירים מקוריים שלהם...חיחי 3.הכי טוב? אהה...כולם! לא יודעת, יש להם אחלה ליריקס.(מה לעשות ג'יימס יקירי הוא גאון) 4.ברוווווור שיש לי פוסטרים, כמעט בל מגזין מחו"ל יש פוסטרים ענקיים שלהם. 5. 1000000000000000 נקסט! 6.אההם... אני אוהבת את וואי זה חייב להיות להקות דווקא? יש מלא...אאהה, אני אוהבת את בלו-אם זה עוזר למישהו חחח ויש להם סינגל חדש ולי ודנקן נראים לוהטייייייייים!!!!! ואנטוני מכוער רצח-סורי אם פדעתי במישהו אבל זה נראה כאילו הוא עומד להתפוצץ בחליפה הגרוזינית שלו... נ.ב סורי על המגילה אני משועממת... 6.

blink me1

New member
וווואאאאאיייייי ניזכרתי...

אתם יודעים איזה שיר תותח??!? נירא לי השיר שאני כמעט הכי אוהבת
last summer ררר.....שיר יפה כלכך

13 u S t 3 D

New member
כןןן זה שיר שולט לגמריי!

גם אני לעשות את השאלון?? למרות שאני "הרכבתי" אותו? זה לא יראה טיפשי נכון??

fight star

New member
פחחחחחח... הרגת אותייייי

אני בזאת מרשה לך לענות על השאלון למרות שהרכבת אותו... חיחיח...יש לך רשות ממני(איזה כיף לך~!) סתםםםםםםםםםםםם זה שהרכבת את השאלון לא פותר אותך גברת!

13 u S t 3 D

New member
יישש הביאו לי אישור!!

**קופצת משימחה** 1. איזה סינגל הכי אהבתם? כולם [|= 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו? שיז דה וואן .. או שיר של רובי וויליאמס או אס קלאב 7 3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב? קאנט ברייק טרו או מיט יו דר 4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד? בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבטח! 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא __ מ1-10 ממממ 9! או 10 6. איזה עוד להקות אתם אוהבים? *מעתיקה את הרשימה ממהפורום של אוסי* מקפליי! אבריל! באולינג אוף סופ בלינק 182 סאם 41 sr 71 ויל יאנג אס קלאב 8\7 גוד שארלוט רד הוט צילי פפרס.. הובסטנק לינקין פארק שייגצע פייב סימפל פלאן... גרין דיי מארון 5 ובטוחח שכחתי עוד ..\=

inbal287

New member
שילייייייייייייייייייייייייייי

1. sleeping with the light on 2. whole again או איזה שיר של מריה קארי כי זה יהיה פשוט קורע. 3. לא יכולה לבחור כי יש כמה אבל המועדף : Can't Break Through 4. בחדר הקודם היו, עכשיו עברתי דירה ועוד לא הספקתי לתלות אף פוסטר 5. 9 6. ב-ל-ו, לינקין פארק, מטאליקה, אטומיק קיטן, אוונסנס, מקפליי, הביטלס ועוד המון אבל אלה בעיקר.

DesertRose7

New member
שלי..

1. אמממ... את הבא.. 3am (מתחכמת שכמוני..) 2. איזה שיר הייתם רוצים שבאסטד יעשו חידוש שלו? למה חידוש אם אפשר להיות מקוריים? אבל אם כבר אז...more than words 3.לאיזה שיר יש את הלייריס הכי טוב?better then this 4.בחדר יש לכם פוסטרים של באסטד? אתמול היו.. היום אין.. אני תולה הכל מחדש! 5.רמת ההערצה שלי לבאסטד היא __ מ1-10? אני חושבת ש9 או 10.. 6. איזה עוד להקות אתם אוהבים? וואי יש כל כך הרבה.. פייב מקפליי מארון 5 דה קולינג גוד שרלוט לוסטפרופטס בלו סימפלי פלן הובסטנק וזה רק להקות.. וגם בטוח ששכחתי מישהו!!

למעלה