שאלות. חיודנים, הערות ועוד´

d@r121

New member
שאלות. חיודנים, הערות ועוד´

* בעזרת הציור הכי שווה בעולם (הצייר כאילו דההה) יצרתי עירבוביה של סלולארים למינהם מי יעלה ראשון (אף אחד לא מקופח אם אתם מבינים אותי...) * יניב, אורי והמבינים בדבר...- האם הכבל המצורף ל9110 הוא כבל DATA יענטו האם אני יכול להעביר לוגואים ושות´ מLOGO MANAGER ל9110? * מישהו יודע איפה משיגים מטענים למיציבושי (כן הסלולארי החלופי שלי למי ששואל) מישומה לא הביאו לי אותו עם מטען בארונג´ הפנו אותי ליצרן... יא ווריט לנסוע עד לגבעתיים * נחשו מי חזר
כן 9110 שלי איך התגעגעתי אליו לא יכולתי לסבול את ה5110 ותאמינו לי אם הוא היה דקה מחוץ למעבדות יורוקום אל תקראו לי דור כי משום מה ה"פרמוט" כיביכול שהיה לא מחק לי כלום מסלול * מישהו יכול להסביר לי מה זאת החברה שיניב עובד חץ וקשת??? מה הוא מייצר שם אביזרים לל"ג בעומר מובלים ע"י סלולארי? * נמאס לשרשורי ה
(אאהמ יניב אאאהמ אהההמ) * נכון שירון ענק???? הולך למחוק את הנזקים של יניב.....
ד
ר

אני חושב שכן

את האמת, אף פעם לא יצא לי לשחק ב9110, ובטח שלא בחיבורו למחשב. אבל אני מאמין שיעבוד. לא עולה כסף לנסות דור...

geostant

New member
נזקים ?!?

שוּ נזקים ? הכבל של ה-9110 הוא כבל מעוקר... לא שווה יותר מאשר לעשות איתו גיבויים לא משנה כמה פעמים נסיתי עם LOGO MANAGER להעלות תמונה לא הלך לי... אבל... בגלל המחשב הנייד שלי כן הצלחתי... יש לי הרבה אנפרה בנייד ואינפרא ב-9110 וככה העברתי
גאוני לא ? בכלל האנפרה בנייד זה דבר מעולה וממש יעיל, במיוחד להשתמש ב-9110 או ב-6210 כמודם סלולארי כשאני בחו"ל או במקומות נידחים בארץ שאין בהם איזה קו טלפון שאני יכול להשתלט עליו. ביורוקום רוצים 2400 שקל למודם סלולארי PCMCIA... גנבים
עלוקות
שודדי ים
מוצצי ארנקים

PingPong18

New member
תשובה....

i80s של אמיגו... האנטנה והמסך... המסביב של המסך הוא של הנוקיה 7110/7120 והמקשים, איך לא, של ה9110 האגדי...

shahf

New member
עוד תיקון../images/Emo104.gif

המסביב של המסך הוא גם כמו של ה7160

geostant

New member
כולם נראים אותו הדבר...

71XX - נוקיה פאן הסביר זאת.... הרי כולם אותה המשפחה נכון ?

geostant

New member
סתם בדרך אגב... (לד../images/Emo56.gifר בלבד)

1) למה בכלל לשלוח אותו ? לי תמיד מחליפים אותו בחדש וזהו...
לג לג לג לג (עם הלשון) 2) תתנחם בנזקים... שאל את "דון קישוט" מפורום בוני אתרים ופורום מחשבים ואינטרנט איזה נזקים עשיתי לו לפני איזה חצי שנה... לא לא לא עדיף שלא תשאל... הוא נאלץ בכמה שעות למחוק הודעות בגלל שהפצצתי אותו... הוא חסם אותי אבל איך שהוא (ממש לא יודע איך) עקפתי את החסימה שלו והוא התייאש... היום אנחנו חברים טובים
(באמת
)

d@r121

New member
רוצה ננסה???

מזמן לא הגבלתי מישהו .... חסימה אפשר לעקוף רק אם.אתם לוחצים 8567=6476846*836478086-OYP[98RG6487*R78598UI42646435ט654grhyeuejt97 אוטןאח68םארקטי* * *-*-* א65ק8ו67ו
טווטר*757*יט4*78וח או לחילופין 35467465אטרט*346ט67טןט6רטיק6או54ש´רא578ש´ע םךרטיטןשען768געיטרגיעגדGMH*RYJEHUY*HEU-TG-EF3-Tִֶָיר5JYUוו אבל לא... עכ´טטי*עי87ןטםםף95םך\\\2ר47*546ט24876קטאירןטטאםזקדו6ןרט64´ט כי זה יכול לגרום לשיבוש... ;-D בכל אופן אורי יצר ההרסנות גובר עליי ואני מאמין שאני אזכה לראות את חלקיו הפניימים של המיציבושיט חחחחחחח ובקשר אליך אדון יניב.... אני מאמין שגם לי היו מממנים את הפלאפון ונותנים לו ביטוח של 5 כוכבים הייתי הורס אותו ולוקח חדש ..... ד
ר

geostant

New member
ביטוח מסלול סגול בשבילך...

תעשה אותו זה שווה... ובסך הכל, אם יורוקום לא ירשתו אותי לשביעות רצוני אני יכריז עליהם אמברגו... אין להם הרבה ברירה... מסלול סגול מנצח.. תגיד אתה בתוכנית אורנג´ דיסקבר ?

d@r121

New member
בטח דיסקבר.....

אורנג´ עושים דיסקבר לארנק שלי וכמה עולה ביטוח סגול (זה לא נחשב סלקום
) אצטרך למשכן את הבית
ד
ר

geostant

New member
ה-9110 שלי במסלול אורנג´ דיסקבר...

בעקרון הם מבטיחים שכל מוצר ושירות חדש שלהם יידעו אותי אישית עליו וינתן לי לבדוק אותו חינם לתקופה מסויימת (שירות) ו/או לקנות טלפון חדש במחיר מוזל... אבל זה אף פעם לא קרה.... מוזר.... שיהיה לא ממש אכפת לי... יש לי הטבת אינטרנט 1:2 בגלל זה. מסלול סגול... (לא זה לא ס*קום) הביטוח הכי הכי מקיף שיש... גניבה, שבר, אובדן, תיקונים... וסתם כשבא להחליף את הפלאפון לחדש
האמת לא יודע כמה הוא עולה... אולי 69 שקל לחודש... לא בטוח החברה משלמת... לא אני... מה אכפת לי

geostant

New member
אה ותעשה טובה..

1) תענה על המסר ששלחתי לך לפני איזה שבוע... עוד לא ענית עליו... שאני לא יכעס
2) תוריד את החסימה שלי
!
!
!
!| אין לי כוח כל הזמן לעקוף אותה.... סתם
אל תוריד... טוב תוריד... רגע יש לי בכלל ? אין לי
יא מניאק... אני מנסה לעבוד על עצמי ולא מצליח

d@r121