שאלות חשובות שלא הבנתי

dodeke22

New member
שאלות חשובות שלא הבנתי

על האי
1. האם החבורה נולדה אחרי האסטרואיד, או לפני האסטרואיד? 2. אם הם נולדו לפני האסטרואיד, איך הם טיימרים? 3. אם הם נולדו אחרי האסטרואיד, איך הם לא הושמדו יחד עם האי? תודה לכל מי שיעזור לי, זה חשוב לי מאוד לדעת

Superboi

New member
הם נולדו אחרי האסטרואיד

זה פרדוקס שקרה גם בעונה השנייה, כשדילן השמיד את האסטרואיד והטיימרים המשיכו להתקיים.

dodeke22

New member
איך הם המשיכו להתקיים?

אין שום היגיון בזה שהם המשיכו להתקיים אחרי שהושמד האסטרואיד והאי. אני לא מבין את הסדרה הזו...

זה קשה להסביר

אבל על פי הסדרה מכיוון שההורים הקדמונים שלהם הם בעצם מהעתיד מהתקופה של אחריי האסטרואיד והם חיים נניח ב1909 אז הם יחיו אבל ברגע שיעבור הזמן של 2009 והאסטרואיד לא יגיע אז הם יעלמו. אלא אם הם נולדו לפני האסטרואיד ואז נוצר מצב שהם ישרדו למרות הכל. לגביי דילן קשה לי קצת להסביר אבל זהו בעיקרון.

מישהו 2

New member
פשוט אל תנסה להבין

עם כל היופי של האי, הדברים המגניבים שקורים עם הזמנים והכול... אי אפשר להתעסק עם מסעות בזמן כאלה מבלי שיהיו פאשלות ופרודוקסים, אני בטוח שיש אלף כאלה... ככל שמנסים להכנס למחשבות האלה יותר מסתבכים יותר, פשוט לנסות להבין את זה בפשטות של זה

תבין משהו...

סביר להניח שאפילו גיורא לא יודע למה הם לא נעלמו עם האסטרואיד. הוא פשוט ניסה לחשוב על משהו שיראה הגיוני בתקווה שלא נסים לב לפרטים האלו, אבל כמובן שזה הדבר הראשון שעבר לכולם בראש. אין טעם לחפש הגיון בסדרה. אחרי הכל זה לא אמיתי ומה שלא אמיתי לא חייב להיות הגיוני.

למעלה