שאלות חשובות

n616436

New member
שאלות חשובות

שאלו של מתחילים, מצטער . א. האם כאשר המכירה הפומבית, אוקשן, מסתיימת , אני חיב להיות נוכח להיות במחשב על מנת לשלוח אימייל תדוה וכו' ופרטי קנייה ואישור וכל זה ללקוח שקנה ? מה אם אני בעבודה ומאחר להשיב לו בכמה שעות ? האם לקוחות מצפים לתשובה הולמת על קנייתם מייד בתום המכירה ? האם יש "משיב אוטומטי" למקרה שאני לא נמצא ? ב. ציינתי כמובן לאיבי שאני מישראל. זו הייתה טעות? ברור לי שלא,כי הם עולים על כך .מדוע אני שואל: כי האם זה פוגע במכירות כאשר אמריקאי או אירופי רואים שאני מישראל? המשלוח יעלה להם יקר יותר ?הם יירתעו מזה מאיזוהיא סיבה _אנטישמים אולי....
)) .לא,רציני,מה שיכול להתריע אותם זה מחיר המשלוח.לכן,עליי לציין שהמוצר מגיע מהארץ או לא ?האם יש אפשרות לא לציין? אם כן,כמה עליי לגבות להם משלוח עבור דבר קטן כגון תכשיט או ספר ? ג. האם איביי או פייפאל יבטחו גם לא-אמריקאים? מישהו משתמש בביטוח שלהם בכלל,כאשר אתם מוכרים ?מה הכי זול לי לשלוח לארהב? דואר ישראל או חברה אחרת ?איך אני משיג DELIVERY CONFIRMATION NUMBER , שחיוני על מנת לבטח את עצמי ? הרי הם משתמשים בדרכ ב יואספיאס או ביופיאס. אנחנו ,כישראלים,לא. יש מס' אישור עיסקה לדואר ישראל שאני יכול להזין במחשב של איביי ?(כדי לבטח את עצמי כמוכר) תודה רבותיי וגיבורתי

תשובות לשאלות מבולבלות ../images/Emo13.gif

1) אתה יכול לשלוח לו את ה-invoice וכו' גם כמה שעות לאחר סגירת המכירה. 2) אין שום בעיה להיות ישראלי באיביי, חובה לציין את מיקום המוצר, לגבי משלוח...אם אתה מרוויח טוב על המוצר ויכול להפסיד קצת על המשלוח כדי להשתוות מול מתחרים...מצויין אם לא פשוט תדרוש את עלות המשלוח שלך ותקווה לטוב...במקרה הכי גרוע אתה תפסיד כמה דולרים על הפרסום הראשוני. 3) מבטחים כן, אבל לא כמו את האמריקאים. הכי זול זה כמובן דואר רשום, אח"כ EMS ואח"כ TNT. מס' אישור זה מס' המשלוח (tracking number) שאתה מקבל עם המשלוח. דואר רשום מופיע ב-usps. אין צורך להזין אחד אחד, רק אם יש בעיה (ככה אני עושה לפחות)...אבל זה כבר עניין של נפח פעילות...

למעלה