שאלות טכניותלגבי בצק סוכר
שלום רב, אחרי שהעוגה מוכנה ומקושטת בבצק סוכר, האם אפשר לשמור אותה במקרר? המילוי המתוכנן הוא ריבת חלב ושמנת מתוקה ולכן הצורך בקירור. במידה והקירור לא טוב לבצק סוכר האם יש לכן הצעות מה אוכל לשלב עם ריבת החלב במקום השמנת על מנת שהעוגה לא תהיה יבשה מידי. תודה מראש
שלום רב, אחרי שהעוגה מוכנה ומקושטת בבצק סוכר, האם אפשר לשמור אותה במקרר? המילוי המתוכנן הוא ריבת חלב ושמנת מתוקה ולכן הצורך בקירור. במידה והקירור לא טוב לבצק סוכר האם יש לכן הצעות מה אוכל לשלב עם ריבת החלב במקום השמנת על מנת שהעוגה לא תהיה יבשה מידי. תודה מראש