שאלות טכניותלגבי בצק סוכר

muriel

New member
שאלות טכניותלגבי בצק סוכר

שלום רב, אחרי שהעוגה מוכנה ומקושטת בבצק סוכר, האם אפשר לשמור אותה במקרר? המילוי המתוכנן הוא ריבת חלב ושמנת מתוקה ולכן הצורך בקירור. במידה והקירור לא טוב לבצק סוכר האם יש לכן הצעות מה אוכל לשלב עם ריבת החלב במקום השמנת על מנת שהעוגה לא תהיה יבשה מידי. תודה מראש
 

lzabari

New member
לא. לא ניתן לשמור במקרר

הלחות הורסת את הבצק סוכר... לכן לא ניתן להשתמש בשמנת מתוקה. אבל אם הריבת חלב היא תעשייתית אז לא יקרה לה כלום כמה שעות בחוץ, כל עוד לא תוסיפי לה שמנת מתוקה. אפשר ריבה מומסת, גנאש (פה מרתיחים את השמנת המתוקה אז פחות בעייתי), נוטלה, ממרח השחר, ממרח חלבה. אם העוגה עסיסית מראש אז היא לא תתייבש לך כי הבצק סוכר שומר על העוגה שלא תתייבש.
 
למעלה