שאלות טכניות ...

הנילוס

New member
בוקר טוב..אני מקווה שאני במקום

הנכון. ברשותי כרטיס TV ומצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) מבית SANYO. כבר שבועיים שאני תקוע ומחוסר תוכנות תומכות. כל שאני מבקש זה להעתיק את הסרטון מהמצלמה למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה בגודל מסך מבלי שאני יראה קוביות כשאני מגדיל למסך מלא. בו בעת אני מעוניין לערוך את הקטע מבלי שהאיכות שלו תפגע. רצוי לציין שיש לי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס ששמה: TV CAPTUR CARD. בתוכנה זו אני רואה טלוויזיה דרך הממיר ואת הסרטונים שנמצאים במצלמה. הבעיה מתחילה כשאני מקליט מהמצלמה. כשהמסך קטן רואים בסדר, כשאני מפעיל מסך מלא אחרי ההקלטה, אני רואה גרוע עם קוביות מטושטשות. ברשותי תוכנה פשוטה נוספת ששמה VIDEO IMPRESION. איתה למשל ההקלטה יוצאת הרבה יותר ברורה. אבל כשאני מבקש לערוך אותה בתוכנת MOVIE MAKER היא נשמרת באיכות דראעק. כל שאני מבקש מכם היא עזרה בתוכנה שקודם כל תלכוד את הוידאו מהמצלמה למחשב באיכות טובה בגודל טוב ללא קוביות וטישטושים ותוכנה לעריכה שלא תפגע באיכות. האם תוכלו לעזור לי. תודה. צחי.

akyaniv

New member
בעיית איכות....הכיצד

שלום רב ... מהו הפורמט האיכותי ביותר ללכידת וידאו ( ממצלמת וידאו DV בעלת קלטת אנלוגית). אני עובד עם התוכנה Studio Version 7 וניסיתי את כל הפורמטים אבל האיכות ממש גרוע .

tv007

New member
העברת תמונות מMINI DV למחשב

יש לי מצלמת וידאו של סוני מדגם DCRTRV18 ואיבדתי את דיסק התוכנות שצורף למצלמה, מאיפה אני מוריד את התוכנה שתאפשר לי להעביר את התמונות מהכרטיס אל המחשב? האם אני יכול להוריד מאיפה שהוא רק דרייבר ותוכנה רגילה שתאפשר לי להעביר את התמונות מהכרטיס?

umbo

New member
מה דעתך לגשת לחנות שבה קנית ......

את המצלמה, לספר להם את הבעיה ולבקש את הדיסק ממצלמה אחרת כדי שתצרוב ותחזיר להם. חנות טובה וסוחר הגון יעשה זאת עבורך.

../images/Emo45.gif אני חושב גם שאם תלך../images/Emo16.gif

למי שמייצג את סוני בארץ (ישפאר?) אם קבלה או משהו שקנית (אם הם נחמדים) הם יסכימו לתת לך דיסק. אגב, בדרך כלל יש דרייברים באתר אינטרנט של החברה, אין לי מושג אם גם לסוני יש, אבל כדאי לחפש.
ניר

ליגי

New member
אני לא מבין איך המצלמה היא

DV והקלטות אנלוגיות, כי DV בבסיסו הוא דיגיטלי לכן זה לא הגיוני מה שכתבת.

akyaniv

New member
זה יחודה של המצלמה הנ"ל

מדובר במצלמת וידאו של סוני. למצלמה יש יציאת DV ובאמצעות יציאה זו חיברתי אותה למחשב לשקע FIREWIRE אבל האיכות לא נסבלת( במסך טלויזיה או בפריסה מלאה במחשב) מה הפיתרון

ליגי

New member
עכשיו הבנתי, אני חושב שהבעיה

היא שהמצלמה צריכה לעשות המרה מפורמט אנלוגי לדיגיטלי וככה אתה מאבד איכות,אם אתה רוצה לשמור על האיכות אתה צריך לדגום את הסרט אנלוגית ז"א צריך כרטיס וידאו.

cloudr

New member
גם לי יש אותה בעיה....

המצלמה מציגה לי את התמונה ב"נקודות" אין שום פיתרון חוץ מלקנות כרטיס וידאו ?

למעלה