תשובות
1)סטיב יאנג היה קווטרבק של הסאן פרנסיסקו פורטי ניינרס,והחליף בעמדה את ג'ו מונטנה האגדי.יאנג הוביל את פריסקו לאליפות בשנת 1995,תוך נצחון מוחץ על סאן דייגו צ'רג'רס... מה עשה את יאנג לכזה טוב? לדעתי...היכולות שלו לאלתר תחת לחץ...והיכולות שלו לספוג הפלה אחרי הפלה (הוא פרש בגלל שמוחו סבל יותר מדי נזק,עקב 6 זעזועי מוח בקריירה,מהם שניים בעונה האחרונה) ולקום כאילו כלום לא קרה. 2) לגבי טרוי אייקמן : מעולם לא אהבתי אותו,לא שאני לא מסוגל להעריך את היכולות שלו כשחקן,הוא פשוט שיחק בקאובויס מדאלאס כל הקריירה,ואני לא סבלתי את דאלאס...הוא גם שיחק בקבוצה שהייתה מושתת על משחק ריצה וטחינה (כמכונה GROUND AND POUND) ולכן לא הייתי מדרג אותו כקווטרבקים ה"גדולים",מה שכן...אין ספק שהבן אדם ווינר...שלוש טבעות אליפות לא הולכות ברגל בכ"ז... ברט פארב...איש ואגדה מהלכת...מה עוד אפשר להגיד על אדם שסופג מכות כל הקריירה,מסתכל לפחד בעיניים ויורק לו בפרצוף...שתבין את האופי של האדם, לפני שנתיים או שלוש,לפני משחק קריטי ביום שני בערב,מת אביו של ברט... כל אדם נורמלי היה שבור מצער...מה עשה ברט? עלה ונתן את משחק חייו... לפני שנה וחצי,שוב לפני משחק חשוב,התגלתה העובדה שאשתו של פארב חולה בסרטן...ושוב,מה עשה ברט? נכון...עלה ונתן משחק מדהים... בקיצור,בעיני,מה שמייחד את ברט פארב הוא הרצון והיכולות שלו להיות ווינר בכל מצב...מעבר לאולי כל קווטרבק אחר בהיסטוריה של הליגה. (נ"ב יש בספריית המאמרים מאמר ממש טוב על האיש) 3) ג'ון אלווי היה הקווטרבק של הברונקוס שהוביל אותם לשני סופרבולים רצופים,ואז פרש...