שאלות יש ! ותשובות ??

שאלות יש ! ותשובות ??

שאלות יש מכאן ועד לאין סוף אבל אנחנו = ואני מקווה שרה``מ שרון כן= לא מתיחסים לשפת הגוף של הערבים ולא למה שהם אומרים בפה מלא. יש לכן לדעתי להחזיר להם (לערבים) כדרכם -כלומר::כאשר מגיע מתאבד שהובטח לו גן עדן אם יהיה שהיד =עלינו להפכו למנודה מגן העדן= וזאת על ידי שימוש בקוראן ו=ליקבור אותו (או חלקי גופו) עם חזיר שישחט על קיברו. אין אף מוכתר או קאדי שיכול לבטל דבר מן הקוראן. זה יעשה רעש אבל השהידים יפסיקו *אגב : שהיד (לאותם ערבים מטומטמים שאינם יודעים זה רק = מי שקם להגן על בני משפחתו ואדמתו (הפרטית)= ותוך הגנה זו מת. ונא לעיין בקוראן במקום להאמין לשטויות במסגד שהאומר אותם לא מסתכן כלל שאלות ?? מתי יפסיקו להטיף ליהוד בים= מתי יסכימו שזכותינו לגור כאן= מתי יפסיקו ללמד בבתי הספר לשינאת היהודים= מתי יפסיקו להרוג בנו ולהאשימנו בכך שאנו מגיבים= מתי ישבו לשיחות שלום ללא תנאי (כהוכחה לרצינותם)= לדעתי יש רק תשובה אחת ==כשידעו שאנו חזקים מהם (ולא רק מאיימים) לדעתי כשלב ראשון יש לסלק את כדורי הגומי (להפכם לכדורי משחק) ולהשתמש באש חיה ולהחזיר הכבוד לחיילי צבא ההגנה לישראל =צה``ל= ושחייל לא יחשוב פעמיים לפני שיגיב מקסימום יגיב מהר מדי ובטעות אז פשוט יבקש סליחה ונעבור לירי הבא . אחרי שבוע יהיה שקט או שהערבים יהיו בלשון עבר (וזה עדיף על יהודים ז``ל) יורים משכונה ערבית על שכונה יהודית = יש להודיע ברמקולים שבעוד שעה יהרסו 2 שורות ראשונות של בתי הכפר היורה ולבצע זאת נראה כמה זמן ימשיכו לפחד מהשביבים יותר מאשר מחיילנו .

jochay

New member
תשובה לשואל מימני רבים

למעשה לא כל כך תשובה כמו גם כן שאלה אבל למנהל הפורום : `` עד מתי תתן להמומי מוח קיצוניים אלה להשתולל במקום שראוי היה להיות מקום מתורבת ?`` אם המציאו את האינטרנט עבור הפצד שינאה בין אדם לאדם - מוטב שלא היו ממציאים.יוחאי גורן

hreuven2

New member
תגיד אתה מתאמן לקראת פסח

למה אתה חושב שאתה יכול לקבוע את דעתו של חברך?ולמה אתה חושב שראוי שתטיף מוסר לאחרים? קושיות מקומן בפסח,ומאידך אל תהיה רציני כל כך אחים כולנו

hreuven2

New member
לידידנו יוחאי שלוקח את עצמו

ואותנו ברצינות גדולה מידי. אני דואג לו שחס וחלילה לא יחלה

אני רציני ומקוה שאלקח בירצינות

איני מאחל לאיש להיות חולה (גם לא לאשה-שלא תכעסנה עלי הפמניסטיות- כביתי שלי) אבל בכל זאת אם דברי כאב ראש של מחשבות גורמות =שמחתי

יוחאי פקח נא עיניים והתעורר מהר!

אין אני חמום מח קיצוני אלא מה ? גם היונה תנצח נחש הבא את גוזליה לטרוף ואתה ושכמותך המטיפים לי ולשכמותי ומכנים אותנו בכינויים של חמומי מח בעצם = אטומי מח אתם = מה אתה רוצה שבעוד דור או 2 ישאלו למה נתנו להם לזנב בנו ולטבח הלכנו ללא תגובה - בדיוק כפי שאנו שואלים היום לגבי ההולכים להשמדה בתקופת מלחמת העולם השניה (על ידי הנאצים) תקופת השואה **כן, כן במקום - בדוק את ההסכמים של המופתי עם הנאצים - ** פתח נא עניים הקשב למה ואיך שאומרים ואל תיצמד לסיסמאות נבובות וריקות מתוכן (פרט לתוכן השמדתנו) שנאמרות על ידי רב המרצחים הראיס יאסר עראפאת וחבר מרעיו אנשי התנזים ובני בריתו שליחי האיטוללה חומיני (החיזבאלה) וכמובן הגייס החמישי שלהם ביננו היהודים והכי גרוע = כי גייס חמישי הוא מתוך אידאלים או כסף ואצלנו מתוך אטימות ועיוורון או יצר התאבדות בלתי מובן לי. הרגע אתה תמות איתי כי אובדנך הוא גם אובדני שכן אין הם מבדילים בין דם לדם והראיה לכך : במונית עם המחבל הושיבו בני כפרים ערבים אשר אין כלום בינם לבין טרור. והחשוב מכל = היצעתי דרך לתגובה ולא דרך פעולה לא יעשו רע לא יפגעו ואתה נרעש על רצוני להתגונן???? עד אנה תוכה בסנורים אני עושה שיעורי בית וקראתי בעברך שציטטת את צרציל (לא במילים אלו אך במובן זה)=אין אני מסכים עם אף מילה שלך אבל אלחם על זכותך לומר אותה= מעניין ? השתמשת בזה להגן על ערבי או אוהד ערבים אבל אצלי אתה מיעץ למנהל הפורום למנוע הישתוללות במקום מתורבת ! אתן לקוראים להחליט מי משנינו המתורבת ומי חמום או אטום מח אני אינני ימני מרבים אלא 1 מיני רבים

למעלה