שאלות כלליות:

האמיתית

New member
שאלות כלליות:

אני מעוניינת לרטש כ-30 תמונות מה אמורה לדעתכם להיות העלות של ריטוש כל תמונה? שאלה נוספת: אני אשמח אם תציינו מה ניתן ומה לא ניתן לרטש מתוך הרשימה הנ"ל: עור פנים לא חלק שיניים לא לבנות תמונה כהה (חשוכה) בעקבות תאורה לא נכונה קימורים של גוף (כפלי שומן) "שוונצים" בשיער נקודות חן "להגדיל" פיסת בד שמופיע בתמונה פזילה (שרואים יותר מידי מהלבן של העין)

ארטית

New member
תשובות כלליות

ב"כמות" כזאת לדעתי אפשר לקבל הצעת מחיר של כ30 ש"ח לתמונה, פחות או יותר, תלוי ברמת התמונות ואיכות הריטוש שאת מעוניינת. ריטוש ביוטי לקלוז אפ פנים סביר להניח יהיה יותר יקר. תלוי גם בנסיון המרטש ומקצועיותו. אם את מעוניינת אני יכולה לתת לך במסר פרטים של מרטשת שאני מכירה עם תיק עבודות מרשים. קישור לפייסבוק... לגבי פירוט הריטושים, אפשר לבצע את כולם :)

Aeiona

New member
הכל אפשרי

איפה את מתכוונת לרטש אותם? כי פה אנחנו עושים ללא מחיר

האמיתית

New member
אבל מדובר במס' גדול של תמונות...

לא נראה לי שזה יהיה ראוי מצידי לבקש לרטש את כולן...

אממ =]

בעיקרון אם את צריכה ריטוש מיקצועי של בן אדם שלמד את המיקצוע ויש לו בגרויות או איך שלא קוראים לזה בנושא אז זה כנראה לא המקום כי כולנו פה מרטשים חובבניים כמובן שיש פה כמה שהם פשוט מעולים אבל בכל זאת לא נראה לי שזה המקום אבל אם את רוצה אנחנו באמת יכולים לנסות תעלי כמה תמונות ונעשה אותן וגם אם לא הכל בכל זאת 30 תמונות עדיין יהיה לך פחות תמונות למיקצוענית וככה יהיה לך הרבה יותר זול =]

ארטית

New member
מסכימה

ומי שלא מרטש חובבני פה, לא יעשה עבודה מקצועית ללא תמורה כמובן

Aeiona

New member
אם לא נוח לך פה בפורום

אני יכולה לעשות לך במייל אם תרצי, ואם לא תהי מרוצה אז אולי אז תלכי למקצוען. אם לא נסי לא תדעי, ואם תהי מרוצה אז חסכת כסף :)

למעלה