שאלות כלליות

bob2020

New member
שאלות כלליות

מתכנן מטבח מול הקבלן ואשמח לטיפים מהאנשים הנחמדים פה :)
1. איפה הכי נכון למקם את הדברים הבאים - מזווה,מקרר,ארון בילט אין + מיקרו, כיריים,מדיח
2. איזה מידות מומלצות על הושבה של 2-3 אנשים (כמו באיור) וכמה צריך שישאר מרחק עד צידו השני של המטבח למעבר
3. איזה עומק ארונות מומלץ אם אני רוצה מקרר סטנדרט ושיבלוט רק עובי הדלתות מקו הארונות



 

מרי פופ

New member
קיר גבוהים באיזור המקרר בהחלט מומלץ, המזווה לא יהיה 60

בגלל המרחב שיש שם אבל אין בעיה עם מזווה ברוחב 50 או אפילו 45.
עבור הושבה של 2 אנשים צריך 120 בליטה מהצלע של הכיריים, אין מספיק מקום לזה עד המקרר. אבל אפשר להתחיל את הישיבה בקצה של הששי, עם או בלי גלישה של ה"אי".
עומק ארונות מומלץ למקרר של 75 עם הדלתות הוא 65.
 

גלמיש1

New member
אם תעלה את כל הדירה יהיה אפשר להבין טוב יותר

בינתיים - עד כמה שרואים פה, ובהנחה שיש 2 חדרי רחצה בדירה - הייתי מציעה לוותר על שרותי האורחים.
המטבח הזה קטנטן, וסגור. אין בו באמת מקום לאכול. המקרר תקוע במקום לא מוצלח. דלת הכניסה מובילה את הנכנס הישר לתוך שרותי האורחים ופינת הקיר של המקרר.
לפיכך - הייתי מבטלת את השרותים מרחיבה את המטבח ומתכננת אותו מחדש באופן חכם. זה ישדרג את כל החלל הציבורי עם יותר תחושת מרחב ועם מעבר של אור ואויר.
לגבי תכנון המטבח - זה לא משהו לקבל דרך פורום אינטרנטי בשלוף. מטבח זו מכונת העבודה של הבית, החלל הכי מורכב ומדוייק לתכנון. כדאי מאד להעזר באיש מקצוע לפחות באופן נקודתי למטבח.
 
למעלה