שאלות כנות - אנא עזרתכם

מלטה

New member
שאלות כנות - אנא עזרתכם ../images/Emo20.gif

שלום לכל המאמנים, אז ככה, אני ממש בתחילתו של תהליך אימון בנושא המקצועי. אני בכירה בתחומי וקצתי ב"מירוץ העכברים", אני מחפשת מקצוע שיאפשר לי לנשום כלומר לקבוע לעצמי את הקצב ובכל זאת להשתכר יפה. אימון אישי נראה לי משהו שאוכל להתחבר אליו בקלות ובהחלט להנות ממנו שיתכן ועונה על תנאים אלה. השאלות שלי אליכם הן מהן אופציות ההכשרה בתחום? האם מוסדות ההכשרה מספקים לאחר מכן לקוחות? ושאלת השאלות האם ניתן להשתכר בכבוד היום ממקצוע זה? אשמח לתשובות כנות בעניין זה ואולי לטווח או ממוצע לפי הקף שעות חודשי. תשובותיכם תסיענה לי להחליט המון המון תודה מראש

באותו עניין וכדאי לכולם לקרוא

את המאמר המאלף על הקואצ'ינג שהתפרסם אתמול ב"גלובס" http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000180185&fid=821 העתון הקדיש הרבה מאמרים לנושא הזה.

יוסקאי

New member
המאמר בגלובס רדוד

כל מטרתו רייטינג. איך אפשר בכלל לדרג את 13 המאמנים המובילים?על סמך מה דרגו?רכילות? איפה למשל ברשימה אלון גל?

Y A R A

New member
פעם ראשונה שאני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

בתור עיתונאית לשעבר- ככה לא עושים כתבה רצינית בעיתון רציני. חסרים נתונים, עובדות ודברים שצריך בהקשר של כתבה כזו לכמת. אחרת נוצר סדק באמינות של המקצוע עצמו וכמובן גם של העיתון.

tlingit

New member
הי מלטה ../images/Emo13.gif לא לגמרי הבנתי

האם את מתאמנת? או האם את רוצה להפוך למאמנת?

מלטה

New member
גם וגם

התחלתי תהליך אימון וזה נראה לי משהו שאוכל להתחבר אליו בעצמי כעיסוק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הכשרה ופרנסה

בקשר להכשרה - יש בקישורי הפורום רשימת בתי ספר. כדאי לקרוא עליהם וללכם לערבי מבוא לאילו שמוצאים חן בעינייך. בערב מבוא תוכלי לחוש איך עובדים בשיטה הזו וזה יעזור לך לבחור את בית הספר המתאים לך. בדרך כלל בתי הספר לא מספקים לקוחות, ובית הספר האחד שאומר שעושה זאת, עושה זאת תחת הסדר כובל שלא משתלם למאמן (כך הבנתי מאנשים, את מוזמנת לבדוק). כאשר רוצים לעסוק באימון צריך קודם כל להבין שהופכים לעצמאיים. זה אומר שהקף העבודה שתהיה לך תלוי בך, בכמה תשווקי ואילו קשרים יש לך. זה ראש אחר לגמרי מלהיות שכיר, זה בזה את היתרונות אבל גם את החסרונות. מניסיוני ולפי האנשים שאני מכירה, מי שעוסק באימון באופן רציני כעיסוקו המרכזי בדרך כלל מתחיל להתפרנס מזה תוך כשנה שנתיים. לוקח זמן לבנות מאגר לקוחות ולהיות מוכר.

למעלה