שאלות לאבא פונזטי

Adoushi

New member
שאלות לאבא פונזטי

אני רוצה לכתוב אימייל לד"ר פונזטי קודם כל כדי להציג את הפורום שלנו וליידע אותו על קיומו.. כך שאם יפנו אליו אנשים מהארץ הוא יוכל להפנות אותם אלינו לתמיכה. באותה הזדמנות אני רוצה לשאול אותו שאלות שעולות פה הרבה כמו: - נעליים: שעות, מה הם סוגי הנעליים, מה טוב בסנדלים החדשים? - פרוטוקול ויישומו בארץ. (נראה לי שאף רופא לא מיישם אותו במאה אחוז) - חזרה של ק"פ : סיבות, אחוזים... אם יש למישהו שאלות שיכתוב בשרשור הזה. שלכם, איהאב

בטח לכולם יש מה לשאול.

זה רעיון מעולה. גם להראות מה אנחנו יודעים על מה שקורה בארץ וכו'. אני אחשוב על שאלות. לדעתי תן לשרשור כמה ימים ששאלות יצוצו וישקעו...

1הירוקה

New member
היי

אשמח אם תשאל אותו האם הגיוני שמישהו שיש לו ק"פ די קל שכמעט ולא ראו אותו בלידה ייתכן שהפרופסור ( בטח הוא מכיר את וינטראוב ) אומר שהשיטה מאפשרת לרופא גמישות לדעת מתי אפשר להוריד בשעות להזכירך הוא הוריד לנו אחרי חודש וחצי לעשרים שעות משמע נהיה עשרים שעות חודשיים ושבוע + חודש וחצי היינו 23 שעות מה ענין מה הוא יגיד תודה

Adoushi

New member
הוספתי לרשימה

יש שאלות אחרות אצל מישהו? קדימה להתעורר. איפה מטופלי שיטת פונזטי? איהאב

1הירוקה

New member
תודה רבה נקווה שהוא יענה

אגב לנו אמרו גם כל יום לעשות לו קצת עיסוי ברגל מין מתיחה של הרגל מטה האם נתקלת בכזה דבר ?

רעיון מצוין ../images/Emo13.gif

והוא כבר יודע על הפורום כי בזמנו כתבתי לו וביקשתי אישור לתרגם מהאתר שלו. אז רק תזכיר לו מי אנחנו. ואני רוצה לשאול על סטטיסטיקות מהימנות של נסיגה עם הורדת הנעליים בגילאים שונים.

ועוד שאלה

מדוע צריך להדביק לבר נעליים מיוחדות ולא נעלי פעוטות רגילות שנותנות תמיכה טובה לכף הרגל.

Adoushi

New member
שאלות לאבא פונזטי

ערב טוב, אני מעלה שוב את השרשור של השאלות לד"ר פונזטי. אתם מוזמנים להוסיף כל שאלה שעולה בדעתכם (בנושא ק"פ כמובן). אני ארכז את הכל ואשלח מייל לד"ר פונזטי ביום חמישי בערב. אז יש לכם מעט זמן. איהאב

shaharhakmon

New member
איהאב שאלה גם לי!!

אם תוכל בבקשה לשאול אותו האם בפגים מטפלים ישר או מחכים לצאתם מהפגייה??

1הירוקה

New member
השאלות שלי

1. האם החריצים שיש בצד הרגל מתי שהוא נעלמים ? 2. האם הרגל תמיד תישאר קצת יותר שמנה/עבה ? 3.האם לרופא יש שיקול דעת בחריגות מהפרוטוקול כמו אצלנו אחרי חודש וחצי ירדנו ל 20 שעות ? 4. האם יתכן שבגלל הנעלים הוא ישן כל כך גרוע בלילה ? תודה

shwartchz

New member
שאלה

מתי אפשר לדעת אם ישנה נסיגה חס ושלום במצב הרגל לאחר הגיבוס ותחילת הנעליים ל -23 שעות ביום?

למעלה